99 entry daha
  • hollywood produktoru bir baba ve yine hollywood aktrisi bir annenin cocugu olarak ayricalikli bir yasamda dogmus buyumus yasamistir. boylesine şaşali bir aile yasantisina bir itirazimiz yok ama surekli kendisini bir ingiliz, bir avrupali, bir yogi, iki cocuklu bir kutsal anne, evlendigi iyi aile cocugu rock sarkicisi 77'li kocasinin domestik karisi, bir makrobiyotik beslenme gurusu ve elbette rahibe tereza goruntusunde dunya sorunlarina karsi ilgili, kaygili mutevazi bir celebriti olarak gostermesi insanı sıkıyor. hatta sahte geliyor.
    yakinlarda kendisi hayranlarina takipcilerine tavsiyeler verdigi blogumsu bir web sayfasi acmis . tamam peki, cok guzel tavsiyeler veriyor da bu kadar mutevazilikten down to earth ruh halinden o kadar bahsedip hediye niyetine tavsiye ettigi yuz dolarlik cikolata setleri, bin kusur dolarlik hermes saat veya bes yildizli hotel-lokanta adresler tezat olusturmuyor mu? isin ilginci bu kadar zorlanmis down to earth iyilik melegi hali ulkesinde pek sevgi duygusu uyandirmiyor nedense. dalga gecilen sohretliler listesinde ilk siralarda. ozellikle de bir talk sov'a yagli gures pehlivanlarini andiran yagli bacaklari ile cikmasindan ve en son ispanya'yi ikinci evi ilan etmesinden sonra. kisacasi sıradanligindan ve sahteliginden sıkılan sadece biz degiliz.
    ha bir de asil sıkıcı yanini kendimi tutamayip soyleyecegim: surekli olarak "cocuk dogurduktan sonra eskisi gibi ince olmadigini" soyleyip hala incecik, skinny olarak dolasmasi neyin gostergesi bilmiyorum ama kendisi ile bir sorunu var, onu anliyoruz.

    iste yagli bacaklar ve diger haberleri...

    http://www.bittenandbound.com/…her-very-shiny-legs/
    http://www.gossiprocks.com/…paltrows-oily-legs.html

    http://idontlikeyouinthatway.com/…ove-to-spain.html
157 entry daha
hesabın var mı? giriş yap