105 entry daha
  • küçükkene hep yaşına göre olgun olarak düşünülmüş ama kendisi bu raddeye nasıl gelmiş bir türlü anlayamayan dişidir. psikolojikman ağrı eşiği bayağı yüksektir kendisinin. çoook uzun süre alttan alabilir, tahammül edebilir, mantığın sesini oynayabilir. hem de çoook uzun süre. ama öyle bir yere gelir ki bir gün, çat diye silip atar sizi. kavga çıkarabilir, ama bu kavgalar genelde tek taraflı olur, çünkü o raddeye yapıp edip getirmeyi başardığınız boğa kadınına bir laf daha ederseniz sizi en yakın pencereden genetik kodunda bulunan uzak doğu dövüş teknikleri ile atabileceği tehlikesinin farkındasınızdır. gazabından özgür bırakıldığınız anda bir daha kavga çıkarmayacaktır lakin, böyle bir amacı da yoktur, sadece onun gözünde varolan "varlığınızı" , yitirmişsinizdir. yüzünüze bir daha bakmaz, göt gibi kalırsınız . az kişi tanık olmuştur bu raddeye gelişine, az kişilerden bir tanesinden örnek vermek gerekirse, kendisi dişi boğanın 1.5 yıldır biriktirdiği gazabın etkisinde kaldıktan sonra, bir arkadaşı vesilesiyle özrünü yollatmış, kendisi yaklaşırsa öldürülebileceğinden korktuğunu da eklemiştir...

    ve evet güzel yemek yaparlar, çünkü doymak için değil, yemek için yerler. aslında çoğu şeyi sadece olayın sonucu değil, kendisi için yaparlar. rivayet edilen, sanattaki, yataktaki, okuldaki falan yetenekleri de burdan gelmektedir kanımca.

    duygusaldırlar bir de tabi ki, lakin duygusal gözükmekten hiç hoşlanmazlar, ağlayası gelirse en yakın dolaba falan girer, üç nefes alır çıkar ve iyi misin diye sorana gülerekten evet niye? diye sorar, diretene alerji der hayatlarına devam ederler.
1210 entry daha
hesabın var mı? giriş yap