11 entry daha
  • toplam 3 gunde koleksiyon dahilindeki iki oyunu da bitirdigim set. iste notlar:

    * herseyden once "yeaa muhtesem yeaaa"
    * hem 1 hem de 2'de tum sinematikler hd render edilmemis. nedenini tam olarak anlayamadim. "re-mastered graphics" ne anlama geliyor bu baglamda cok merak ediyorum. oyle ki; sinematik sd basliyor, araya in-game grafiklerle yapilmis bir bolum giriyor, sonra hd devam ediyor. insan allak bullak oluyor. hatta oyunun hd oynandigi bir ortamda athena bir anda pixelize olmus karsimiza cikiyor, hop oduna benziyor ve bir bakmissiniz tas gibi hatun olmus. lan niye lan?
    * god of war ii bonus content (ya da onun gibi bir sey) koymuslar bd icine. guzel olmus. ozellikle voices bolumunde kratos'u seslendiren adami gorunce bi "bu mu lan kratos" dedim. siyahi zayif afro sacli bir elemandan bahsediyorum burada. konsept komple ters, ha gaia olmus orasi ayri.
    * yine bonus content'de muzikler ile ilgili bir bolum var. seyre deger. bu oyunun muzikleri icin dunyanin farkli yerlerinden farkli enstruman gruplarinin kayitlarini sonradan bir araya getirildigini ogreniyoruz burada.
    * bu bonus content nanesi tabi oyuna bd disk icinde media formatinda kaydedilmis, dolayisiyla xmb'de videos altinda gorebiliyorsunuz. tumunu izleyemedim henuz (cok var cunku).
    * ozellikle kratos'un son haline gelinceye kadarki eskizleri eglenceli icerikler arasinda.
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap