• 1. ve 2. god of war oyunlarının yenilenen grafik ve teknoloji ile, üstelik trophy desteği de içererek, yıl sonuna doğru ps3 için çıkacak varsiyonudur. üstelik normal oyun fiyatından 20 dolar aşaıya, 39.99 dolara satılacaktır.

    grafiklerin üzerinde çok durmazsak sırf trophy toplamak için, güzide ülkemizde muhtemelen yine normal oyun fiyatına satılacak bu set tarafımca satın alınır mı emin değilim. ancak an itibariyle internet aleminde epey heyecan yaratmış durumda. tek şikayet "collection" adı altında satılacak bir ürünün psp'ye çıkan chains of olympus'u içermiyor oluşu.
  • trophy toplamak isteyenler tarafından değil de, özellikle ps i olup da, ps2 yi alamayıp ardından direk ps3 alan ve dolayısıyla serinin hiçbir oyununu oynayamayan bünyeler* tarafından ilaç niyetine tüketilecek versiyondur eğer kesin çıkacaksa. ben de kratos olup, "der vil bi onli keyos" diye haykırmak istiyom artık amuaoim, neyim eksik...
  • gow3 ün prerequisite'i olarak sürülmüş, muhteşem bir iş yapılmıştır. hele ki gow1 in hikayesi, film izlediklerini veya konulu oyun oynadığını zanneden insanları afallatacaktır. emek, sektör, oyun, senaryo, müzik, ihtişam, hırs, pişmanlık... bazı* kişiler, alın bunu bi yerlerde oynayın...

    (bkz: kapak olsun)
  • gow 3'ün demosunu da içinde barındıracağı kesinleşen ürün. satışlarını bu sebeple ikiye katlayacaktır.
  • playstation 3 alma sebebidir tek başına.
  • sırf god of war 1 ve 2 için ps3'ün 60gb'lik versiyonunu almaktan kurtarmıştır.
    gönül rahatlığı ile ps3 slim'e saldırabilirim.
  • bugüne kadar kratos ile tanışmamış ps3 sahipleri için; öyle bir yaratığın varlığından şüpheliyim aslında; dikilmiş, biçilmiş, si...ş kaftan. god of war 1 ile 2 yi çoktan elimden çıkardım şimdi gittigidiyordaki uyanıkların collection'u getirmesini bekliyorum. eğer canımı sıkıp çok para isterlerse inat olsun diye avrupa çıkışını bekleyeceğim zaten oynamadığmız oyunlar değil.

    haaa bu arada shadow of the colossus ve ico'yu da hatırı sayılır paralara sattım sırf gow collection giibi bir paket olacağı duyumları aldığımdan. bu süper zeka yavşak ibneler ''team ico'' collection falan yapmazsa çok üzülürüm lan. icoyu orjinal bulacam diye tüm dünyayı altüst ettiydim.
  • 17 kasım itibari ile amazon.com'da satışı başlamış olan oyun seti. bizim ülkemiz sınırlarına ne zaman girecek allah bilir artık.
  • ülkemiz uyanık oyun satıcılarına lanet etmemi sağlamış şahane settir. amerika fiyatı 40 dolarken bizim uyanıklar oyunu 60 dolarlık oyunları kaça satıyorsa o fiyattan satışa sunmuşlardır. gittigidiyor.com'da oyun 115-120 tl arasından alınabilir. bugünkü kurdan hesaba vurursak oyuna tamı tamına 2 katı para ödememiz talep ediliyor yani. yerseniz...
  • avrupa çıkışını beklemek istemeyenlerin, 39.95 $'a tronixweb.com 'dan alması gereken oyundur.
hesabın var mı? giriş yap