7 entry daha
  • ankara'da kocaman tabelasıyla sizi kendine çeken çarşı. içi kitapçı doludur; ancak ve ancak kitap almak istiyorsanız uğramanız gereken son yerdir. eğer bir arkadaşınız size burda bulunan çok ucuz bir kitapçıdan bahsetmişse, yanlış yeri tarif etmiştir.

    kızılay meydanından sıhhıye yönüne doğru yürüdüğünüzü farz edelim. zafer çarşısı'nın bulunduğu o kocaman boşluğa geldiğinizde, o boşluğa adım attığınız ilk yerden sağa dönün, dümdüz gidin. 25 metrelik yolun sonunda, hemen sağda "kitapçılar çarşısı" tabelasını göreceksiniz. bu çarşıdaki en ucuz kitapçı da, ikinci katta, merdivenlerin hemen sağında bulunur. zaten dükkânın dışına da "en ucuz burda" diye asmışlar. yeni kitaplar 5 liradan, eski kitaplar 1 liradan ve hatta 7 tanesi 5 liradan satılıyor. kimi kitabı da hediye ediyor, gönlümüzü kazanıyor amcamız.

    ayrıca giriş katında da yaşlı mı yaşlı bi amca var. dükkânı daracık ama yerden başlamış kitapları dizmeye, te tavana kadar. 90+ kiloya sahipseniz geçemiyorsunuz rafların arasından. ikinci kattakine göre biraz daha pahalı ama burda daha çok çeşit bulmak mümkün.

    roman tabii bunlar. öss kitabı falan arıyorsanız size kolay gelsin.

    sevgili editi: öss bitti tabii. ygs falan fıstık.
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap