9 entry daha
  • elle gol atmayı legalize etmeye çalışmanın en adi versiyonu.

    topu filelere eliyle gönderen bu futbolcu, golden hemen sonra içten içe basket bir de faul beklemiştir ama hakem oralı olmamıştır. sonra bir anda uzaktan spalding yazdığını sandığı topta adidas yazmakta oldugunu görür. 'ulan sahanın büyüklüğünden ve zeminden anlamalıydım basketbol oynamadığımızı, hassiktir ya naptım lan ben' dediği anda takım arkadaşları yetişir imdadına. güle oynaya gol kutlanılır.

    yaptığı bu mallığı kimsenin öğrenmemesi lazımdır. kimsenin üstüne söz söyleyemeyeceği, fazla irdelemeyeceği ne uydurabilirim diye düşünürken aklına bir fikir gelir. 'tanrının eliydi aga o el benim suçum günahım yok' diyip sıyrılır işin içinden.

    hayır anlamadığım madem tanrıyla bu kadar içli dışlısın, attığın güzel bir golede tanrının ayağıydı desene amına koyim. ne bileyim güzel bi kafa vuruşunu da isa ya mal et mesela. 'isa nın kafasıydı o kafa ama saçlar benim' de misal.. el kol olunca tanrının, ayak kafa olunca senin. oldu paşam yok öyle hazır köfte. hepsi allahın. el, ayak, kafa, yeryüzü, gökyüzü.. herşey onun.
29 entry daha
hesabın var mı? giriş yap