1942 entry daha
  • programının olduğu her hafta sonu gecesi kendisi ve programı hakkında girilen entrylere bir türlü anlam veremediğim televizyon programcısıdır.

    şahsen kendisini, programını ve televizyon izlemeyi pek sevmiyor oluşumun bu fikrimde etkisi olabilir ama çevremde bu adamı seven, beğenerek takip eden insanlarda benimle benzer görüşteler.

    tamam programını severek takip ediyorsunuz, kendisini de seviyorsunuz ama programda attığı her adımı, saç şeklini, sakal tıraşını, giydiği ayakkabının rengini** yazmayıverin arkadaş. kendisinin sözlüğü aktif bir şekilde kullandığı biliniyor diye bu kadar yaltaklanma, bu kadar "bak biz senin hayranlarınız"cılık neden yapılır cidden anlayamıyorum. herhalde birileri bu başlıkta yazdığı bişeyler yüzünden kendilerine okan'dan mesaj geleceğini falan düşünüyor.

    muhtemelen bu şekilde yazan arkadaşlarım bana "beğenmiyosan girme kardeşim başlığa!!" diyeceklerdir. gönüllerini ferah tutsunlar, sadece içimi dökmek istedim. okanınız ve onun bilimum dedikodu malzemesi size kalsın.
8635 entry daha
hesabın var mı? giriş yap