aynı isimde "v (programlama dili)" başlığı da var
276 entry daha
  • --- spoiler 1 x 11 ---

    eveeet, bir v untangled ile daha karsinizdayiz

    neler oldu bu bolumde hep beraber bakalim;

    * acilis sahnelerinde lisa kizimizi ve bordo ic camasirlarini gorduk (ve de elbette vucuduna yapilmis komik makyaji)
    senaristler heralde en azindan genc nufusu diziyi sonuna kadar izlemeleri icin boyle bir sahneyle acmislar,
    lakin bilmeliler ki pek cok kisiye gore, giyinik bir anna, ciplak bir lisa'dan daha sexy olabiliyor. haberiniz olsun.

    * daha once deginilmis miydi bilmiyorum ama bizim pederin kilisedeki yasli peder de sanirsak bir v. veya belki degildir ters koseye yatariz. gerci boyle abzurdluge hizla yol alan bir dizide, ters koseye yatsak nolur, yatmasak nolur.

    * anna'nin kizina sarilip "ah yavrum naaptilar sana boyle" diyisi uzerine juliet(erica)'nin "yedik sanma lan bu numaralari, analarin en kertenkelesi" bakisi vardi asagidaki fotoda gorulebilecegi uzre (ki jul'un her zamanki eblek bakisini atmadigini dusunursek, takriben 682 kere cekmislerdir bu sahneyi)

    http://img.fotoambar.com/…246095c6c3d5679def538.jpg

    * bir aferin juliet'e geliyor. tamam salak bi annesin dedik, ebleksin dedik, yurumek ve kosmak konularinda acaip dersler almalisin dedik ama "bir anne olarak hislerimi anliyorsunuz degil mi?" diyen anna'ya "bir anne olarak biliyorum ki eger birisi ogluma zarar vermeye kalkisirsa onlara engel olmak icin yapmicagim sey yoktur" diyerek alttan alttan sopayi gostermistir. ee beyzbol sopasi bu, uzayli isin kilicina benzemez

    * ama gel gelelim ki juliet kardes, yine malliklarindan birini yaptin. koskoca fbi ajanisin, sanirim ayni taraftayiz diyen bir uzayliya (doktor) "joshua, sen misin?" diye atladin direk. yahu belki blof yapiyo, belki agiz ariyo bi ajan v, nerden biliyosun onun joshua oldugunu, derisini yuzdurceksin adamin ismini verip. ogretmediler mi fbiliga gecis 101 dersinde bunlari size kınalı zebram?

    * chad. senden yumurta babasi bile olmaz yavrum, birak anna'ya gonul islerini. prime time'da sonlardasin, korcan karar bile bir ustunde, ne diyim sana daha?

    * anna kizina(lisa) "basin mensuplarinin falan suratlarina bakma, kameralarla goz temasi kurma" derken apacik alandaydi. bizim televoleler bile dudak okuyabiliyoken, koskoca amerikan basini yapamiyor mu? oehhhh

    * anna'nin basina kizinin faca atilmis halini gosterirken asagidaki fotoda gorulebilecegi uzre herkes "aa ne kotu, vahsice" bakisi atarken figuranlardan biri gülüyo. nasi is lan o? ekibin bütcesi yok artik sanirim, bedavaya abuk subuk delileri oynatiyorsunuz dizide. oh ne ala, haftaya da kamera karşısında mala bağlayan adami oynatin oldu olacak ahah.

    http://img.fotoambar.com/…1aab7af52adfe832d9b48.jpg

    * yine asagida fotoda gorebileceginiz uzre (ulen bu hafta da resmen belgeleriyle geldim, kimse bana kanit sun demesin nihah) v'lerin geri cekilme blofu sonrasi cikan ulke isyan goruntulerinde tahran'daki isyanlari gorduk. esprisine kondu heralde bu goruntu bir amerikan dizisinde, onca ulke varken. ayrica dusunuyorum da boyle bir durumun gercek oldugunu, uzaylilar falan blof yapiyo, iranlilar da sokaklara dokuluyorlar "v'ler gitmesin, hep beraber yayalim şeriati" falan diye

    http://img.fotoambar.com/…76185fef8a8abe17691cc.jpg

    * juliet kardes, sizin fbi da calisan v olan zenci ablamiz ayagini kaydirmaya calisio, bakislarindan belli. sadece v olmasiyla da alakasi yok aslinda olayin. kadin milleti iste, is hayati olunca evrensel demek ki, cekemiyolar birbirlerini

    * gazeteciler neden lisa'nin dagilmis suratini gorunce anna'ya "neden kizinizi iyilestirmediniz, bu facali halde kameralar karsisina gecmesine yesil kalbiniz nasil dayandi?" diye sormadilar? hadi o an akillarina gelmedi, kiz daha sonra hemen iyilesince de mi akillarina gelmedi? olay turkiyede yasansa, ahmet cakar bile cikardi "anna adamsa aciklasin" derdi.

    * anna, sozlerimi sana yazdigim bir siirle bitirecegim izninle

    ne istersin insanlardan,
    bir eziklik mi var icinde?
    odanda ayak bascak yer kalmamis
    devekusu ciftligi mi kurdun üssünde?

    halkina sesleniyorum diye soyunuyorsun,
    erkeksiz mi kaldin yoksa ne?
    gul gibi genc cocugu yedin onceki bolumlerde,
    gemilerin de catlasin, kizina kalkan ellerin de!

    --- spoiler 1 x 11 ---
199 entry daha
hesabın var mı? giriş yap