1 entry daha
  • asla, kata, zinhar para üstü olarak verilmeyen bir miktar bu 10 kuruş.

    dünyaca ünlü markalar dahi, 10 kuruşu vermekten imtina ediyorlar.(bkz: lc waikiki/ #13903125

    çok küçümseniyor, ''amaan 10 kuruş alt tarafı'' diyorsunuz ama önemli arkadaşlar. misal;

    bir sayfa fotokopi çektirdin. alt tarafı 10 kuruş. açtın cüzdanı, zerre bozuk paran yok. en bozuk paran 5 tl'lik banknot. 10'luklar, 20'likler var bir de. ne yapacaksın? bana bunun cevabını ver. gözünün önünden bir film şeridi gibi orada burada bırakıp umursamadığın 10 kuruşlar geçiyor mu şu an?

    minibüse bindin. indi bindi 1.20 tl.açtın cüzdanı. zerre bozuk paran yok.ya da hadi bugün iyi günündesin. 1 liran var. ama sadece o var. diğer bozuk paralarını cüzdanda ya da cebinde ağırlık yapmasın diye har vurup harman savurdun. ne yapacaksın söyle şimdi bana? o güzelim 5'liği mi bozacaksın?

    bakkala girdin.kendine ve sevdiğine yemekten sonra tatlı niyetine iki browni intense aldın,ondan sonra çiğneyip ağzınız ferahlasın diye iki happy dent sakız aldın.1,30 tl tuttu. bir kere, iki kere derken daha önce umursamadğın 10 kuruşlar, şu an cüzdanında bulunsaydı genelde bulunan 1 liranın üzerine ekleyip verecektin?fakat şimdi ne yapacaksın? ha söyle ne yapacaksın?

    arkadaşına gidiyorsun.süpermarkete girdin. hemen ayaküstü atıştırmalık birkaç birşey aldın.4,90 tl tuttu. hemen 5'liği verip gideceksin değil mi? dönüp arkana bakmadan. biz ne anlatıyoruz burada? pişman olacaksın bak.
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap