118 entry daha
  • sene 1999, 30 yaşımda ya varım ya yokum, ofiste arkadaşlarla herkesin ayrı bilgisayarı var ama ana server diye bişey eklediler yeni.önce bilgisayardan mesajlaşma,arkasından online hearts oyunu, en sonunda da bir aklı evvel arkadaş gelip 3 bilgisayar a crack li fifa 99 u kurdu.

    olay koptu, 4 kişi turnuvalara başladık ben devamlı chelsea yi alıyorum.barcelona yı alan arkadaşla manchester united ı alanarkadaş zaten iyi bilmelerinden dolayı sürekli bize geydiriyor.inter i alan arkadaş oyuncu profilleri ile oynayarak diğerlerini yenmeye çalışıyor ama hemen farkediliyor.

    sonra yavaş yavaş iyileşen kontroller,zola nın muhteşem deparları sonradan giren flo nun uzun boyunun avantajı ile attığı kafa golleri.saat 5 den 7 ye 8 e kadar oyun seansları.yavaş yavaş barcelona ya machester a koyma aşamaları, şirkette süper moraller cirolar, inanılmaz karlar primler,akşam üstü buzlu viskiler eşliğinde am göt muhabbetleri.

    tüm bu rüya alemi evli patronun şirketteki sevgilisinin bana aşık olması ve malesef beklenmeyen gelişmeler sebebi ile bozuldu.

    fifa 99 benim icin 2000 yılında bitti ve bir daha da hayatımda olmadı.ama simdi indirsem yine zevkle oynarım.zaman zaman özlüyorum o günleri bir kaç kez eski versiyonunu aradım ama bulamadım.internetten indirdiğimide çalıştıramadım.

    yıllar gecti,
    manchester ci arkadaş başka bir şirkette üst düzey yönetici oldu.gayet başarılı.
    barcelona cı hepimizi sürekli 7-8 demeden ezen arkadaş patronun arkasından gitti.kovuldu tekrar döndü elinde avucunda ne varsa patrona emanet etti verdi tekrar kovuldu.yani turnuvalardaki başarıyı tutturamadı.karısından boşandı hayatı karardı.
    inter i alan arkadaş patronun ve şirketin parasını iç etmekten dolayı mahkemeye verildi.karısından boşandı hayatı karardı.

    patronun sevgilisimi ? o zaten yolluydu , patronun karısı olamayınca hırs yaptı zorlayınca da şirketten atıldı. orta malı olmuştur herhalde .
222 entry daha
hesabın var mı? giriş yap