4 entry daha
  • cloverfield ile sonsuz sevgimi kazanan, buffy-angel ikilisinde iyi bir yazarlık performansı gösteren drew goddard'ın üstadı joss whedon ile birlikte yazdığı ve ilk yönetmenlik deneyimini yaşadığı, çok ama çok talihsiz film.

    filmin teen slahser'lar başta olmak üzere tüm korku filmi klişelerini kıracağı ve yeni bir trend yaratacağı konuşuldu durdu. scary movie gibi değil elbette ama, işin içinde komedi de vardı. senaryo internete sızdı zamanında, beğenen oldu beğenmeyen oldu. ama çekilince güzel olacaktı, herkesin inancı vardı. diğer her şey gizli tutuluyor, inanılmaz bir merak oluşturuluyordu. işin içinde joss whedon olunca tabii, ister istemez büyük bir ilgi doğmuştu proje üzerinde. oyuncu kadrosunda şimdilerde thor olarak karşımıza çıkmaya hazırlanan chris hemsworth; whedonverse oyuncuları amy acker ve fran kranz var. film vizyona girmeden bir de çizgi roman mini serisi yayınlanacak.

    gelelim talihsizliğin en büyüğüne. filmin stüdyosu mgm. hani şu koskoca james bond filmini bile iflas etmek üzere olduğu için rafa kaldırmak zorunda kalan mgm. hani şu elindeki son parayı de hot tub time machine filmini vizyona sokmak için harcayan ve beklediği geliri elde edemeyen mgm. hani o gözünü para hırsı büyüyüp mis gibi cabin in the woods'u joss whedon dahil herkesin itirazına kulak asmadan 3d'ye çevirtmek için vizyonu bir yıl erteleyen mgm. şimdi iflas sorunu çözülürken film tozlu raflarda, gün yüzü görmeden bekliyor. joss whedon da ikide bir şaka yapıyor, film acaba hiç vizyona girmeyecek mi diye. bekliyoruz, ama ufuk parlak değil. 3d'ye çevirme işi ne aşamada, vaz mı geçtiler, direkt dvd'ye çıkma şansı var mı?... muamma.
238 entry daha
hesabın var mı? giriş yap