2 entry daha
  • yapılırken ne kadar zevkliyse, bozulunca da o derece üzüntü verebilir.

    örneğin ilise insanı bayram haftası istanbul'da bir konsere bilet almış, o haftayı sekiz takla atarak aldığı izinle bir güzel birleştirmiş ve konser öncesi için bozcaada, sonrası için kaş planı yapmıştır. bu planı duyan ve büyük bir coşkuyla katılacaklarını beyan eden bir grup arkadaşı ise maydanoz, hatta 'medinoz' çıkmıştır!
    biri iş değişikliği nedeniyle söz konusu haftada istanbul'dan ayrılamayacağını beyan etmiş, kızkardeş iznini erken alıp, bayramda çalışmak durumunda kalmıştır. başka birinin yurt dışı görevi çıkmış, bir başkası sevgili yapmak suretiyle hepten iptal olmuştur. kalan bir tanesinin izni var da, o da parasını bitirmiş anne yanına sığınmış!

    allahtan en azından bir kısmı konsere gelebiliyor.

    bir daha da bu listedekilerle plan yapanın! şeytan diyor al öncesinin sonrasının biletlerini git kendi başına, konserde de bunlarla konuşma. bir hafta boyunca kendi kendine konuş..her gün birinin hakkında söylen mesela!

    ekleme;

    konser biletlerini benden aylar öncesinden alan, hatta benim de konsere gitme planıma vesile bir grup arkadaşı tenzih ederim :)
24 entry daha
hesabın var mı? giriş yap