406 entry daha
  • senaristler yine yapacaklarını yapmış, sezonun dördüncü bölümü itibariyle izleyiciyi zevkten yarmıştır. bundan sonra bu çıtayı düşürmeden devam etmelerini istiyorum ama her sezonda olduğu gibi yine dandik bir bölümle karşı karşıya kalacağız önümüzdeki hafta.

    tabii o an geldiğinde yanılmış olmayı çok isterim.

    kostüm, uçuş, saç, gözlük derken bir an gelecek, bu dizi bitecek; son 5-6 bölüm yardıracak, 10 sezondur izlemediğimiz kadar güzel şeyler izleyeceğiz ve çat diye bitiverince de "uuuuulaaaan devam etseydi keşke !!" diyerek gam üstüne gam yiyeceğiz.

    her ne kadar tüm bölümleri kaliteli olmasa da başarılı strateji ve son sezondaki konuyu bağlama başarılarına göre gelecekte hatırlanacak bir dizi olmuş olacak. spin-off işine girip cılkını çıkartmazlarsa, tadında kalırsa daha güzel olacak.

    --- spoiler ---

    o kadar bekledim clark'ın lois'e sırrını söylemesini, hani "romatin bir andı" dedi ya 2017deyken. dedim kendi kendime, "dostum bu clark gaza gelip söyler şimdi, ortamı da hazırladı," diye; fakat olmadı.

    lifehouse'un parçasına gelirsek, aynı parça birinci sezonda da benzer bir lana lang sahnesinde kullanılmıştı. çok hoş olmuş.

    bölüme hoşluk katan unsur karakterlerin geçmişteki sıfatlarını da görmemiz. heyt bea, nereden nereye.

    "glad to see you're carrying my torch. cs"

    son madde olarak, clark kafayı jöleledi. daha önce de yapmıştı ama şimdi sanki gelecekteki stiline daha çok benzeyen bir şekilde sürmüş.

    --- spoiler ---

    dipnot: şimdi kalitesiz demek istemiyorum ama çekilecek bir smallville spin-off konusunda caprica'yı hatırlatmak istiyorum.hele ki sen battlestar galactica gibi bir dizinin dalısın. 10 bölümde anca toplayabildiler kıçı. olacaksa da böyle olmasın...
211 entry daha
hesabın var mı? giriş yap