9 entry daha
  • başkalarının telefon görüşmeleri esnasında kendi aralarında düştükleri anlaşmazlık sonucunda doğruyu söylememekle, adam kandırmakla suçlanmaya kalkışılan yazarmış.

    isyanim var ulaan nikli arkadaş yalan söylüyor.

    olayı özet geçiyorum:

    istanbul'da avukatlık yapan arkadaşım bana "ozzy konserine bileti olduğunu, işi olduğu için gidemeyeceğini, sözlüğe entry olarak satılık bilet ilanı girip giremeyeceğimi" sordu.

    ben de o esnada ofiste olmadığımı, internet bulabileceğim bir yere gidince entry'yi girebileceğimi söyledim. kendisi "acele olduğunu, şifremi kendisine verebilirsem entry'yi kendisinin girebileceğini" belirtti.

    arkadaşıma şifremi verdim ve kendisi konser bileti ile ilgili ilan/entry'yi girdi. ilgili entry'de de telefon numarasını bırakmış.

    sonra arkadaşıma bilet için ulaşan isyanim var ulaan, bileti satacak arkadaşımla "biletin ucuzluğu" hususunda anlaşamamış, bunun üzerine de "kime salça olsam ki lan" diye düşünürken benim başlık altına döşemiş.

    olayla, konserle, ilânla ilgim yokken; başlık altıma girilen entry'den dolayı suçlanmak ağırıma gidince; özel mesaj yoluyla kendisine düzgün bir dille yukarda yazdıklarımı ifade ettim. tek kelimelik bir cevap alamayınca ben de kendisinin başlık altına yazdım.

    neden sonra, meseleyle uzaktan yakından ilgim olmamasına rağmen dürüst olmamakla, doğruyu söylememekle itham edilmek içime oturmuş olacak ki başlık altıma açıklama yapma ihtiyacı hissettim. zira şu ana kadar kimse beni dürüst davranmamakla suçlamamıştı.

    şahsımı bu şekilde suçlamaya kalkan isyanim var ulaan nikli yazar, arkadaşımla konuştuktan hemen sonra başlık altıma kusmak yerine özel mesaj yoluyla ulaşsaymış belki meseleyi algılayabilirmiş. ama hezeyandan olacak herhalde, kimseyle konuşmadan suçlamayı seçmiş.

    kendisinin suçlamalarına ve soracağı her soruya verecek bir cevabım var. mühim olan kendisinde cevabımı dinleyebilecek sabır, erdem ve cesaretinin olup olmadığı.

    kayıtlara böyle geçsin. başka sözüm yok.
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap