9 entry daha
  • şu an giresunspor kalesini koruyan fevzi tuncay'ın haftasonu zaman geçirmelerine sinirlenen ben ve october swimmer yediği meşhur gol ile ilgili muhabbete daldık. golun dakikası 79-geri pası veren halilagic oldugunu hatırlasak da sezonunu tam kestiremedik.

    maçla ilgili hatırladıklarım (ich üstad aksini söylese de) beşiktaş'in daha iyi ve baskılı oynadığıydı. yediğimiz golde yanlış çıkan taffarel baya üzmüştü. yıllar sonra nobre'nin samiyen'deki aşırtmasına çıkıp çıkmamakla tereddüt eden mondragon da bir o kadar üzecekti. neyse; golden sonra galatasaray'in sergen ve kralla yakaladığı 2-3 net gol pozisyonu vardı diye hatırlıyorum.
    meşhur gol anında ise fevzi'nin eşinin tepkisi ve sürekli fevzi'yi gösteren teleon (o zaman marmaris'teki villamızda teleon vardı desem? tamam ekle mallara) bizleri ziyadesiyle üzmüştü. o maçtan 1-2 hafta önce fenerbahçe'ye yenilmiştik.1-2 hafta sonra da altay'a yenildik ama rakipsizdik ve 4. sene üst üste şampiyon olduk.
    hocaların hocası mustafa denizli olmasaydı şu an "6 sene üstüste şampiyon olduk avrupa'nın kralı olduk" diye bağırıyor olacaktık.
    buradan son lafım october swimmer'a; "o maçta sergen vardı-eminim" dediğimde benle iyi dalga geçti "uefa kadrosunda nasıl sergen vardı olm eheh" diyerekten. ben de tam hatırlayamadım ama heralde avrupa maçlarında oynamıyordu :(
24 entry daha
hesabın var mı? giriş yap