39 entry daha
  • gönül verdiğim kulubümün * , tüm branşlarında ter döken sporcuları içerisinde, uğruna herşeyi yapabileceğim tek sporcu.

    tüm zamanların en iyisi olan taurasi' nin sözleşmesi fesh edildiğinde ağzımdan direk '' ne olur sen gitme penny '' cümlesi döküldü. dünyanın en iyisi umrumda bile değil o' nun yanında. o kalsın alsın gene eline tabelayı set çizsin, maç sonunda taraftarla birlikte zıplasın yeter. başka hiçbir şey istemez bu gönül.

    sabah gelir gelmez salsabaskette gidebileceğine dair bir haber okudum ve o andan itibaren 5. sigaramı yakmış bulunmaktayım. o başka biri be, o kalsın. hani gamova' ya, pvh' ye, taurasi' ye falan üzüldümde, o böyle giderse kulubümden soğurum diye korkuyorum. futbola transfer istemiyorum, erkek basketbola uzun istemiyorum, yeterki penny kalsın.

    ey fenerbahçe taraftarı yıllardır koyun gibi izliyoruz olanı biteni. en son aydın örs için yarım yamalak tepki gösterebilmiştik, sokalım artık elimizi taşın altına, penny' nin çubukludan kopmasına izin vermeyelim.

    o bu kulubün ruhudur, o bizim ruhumuzun parkede ete kemiğe bürünmüş halidir, o ki şube sorumlusu gezip tozarken alt yapı maçlarını tribünden izleyeyip, destek verecek kadar senin benim gibidir, fenerbahçelidir. seyirci kalmayalım.
140 entry daha
hesabın var mı? giriş yap