13 entry daha
  • çok müthiş bir dönem dizisi. benim gibi dönem dizi/film sevenler için asla pişman olunmayacak 4 bölümlük harika bir yolculuk. oldum olası eski zamanların hikayelerini anlatan yapımlara karşı böyle savunmasızımdır, çok kötü olmadığı müddetçe beğenmemem söz konusu değildir. ama bu benim olumlu önyargılarımla seyretmeye başladığımdan değil hakikaten güzel olduğundan şahsım tarafından övgülere boğulmaktadır. ben zaten bu gidişle eski dönemleri anlatan ne kadar -bilhassa ingiliz yapımı- varsa seyredeceğim, zira efenim kendimi alamıyorum. o ne güzel dönemlermiş ne şık giyinilirmiş, insaların yaşamları ne kadar da renkli, aşkları ne denli güzelmiş...

    --- spoiler ---

    güneylilerle kuzeylilerin yaşam tarzları dünyayı algılayışları, hatta toklaşmaları bile birbine yabancıyken, biterken margereth'in kuzeye alışması hatta onu anlaması çok güzeldi.

    ya bir de arkadaşım, şu duygularını gizleyen, karizmatik, kadının sırlarını açık etmeyen, ketum, adeta bir asalet abidesi, güzel ses tonlu şık giyimli ingiliz erkeği modunu da soktun mu işin içine insan daha da bir beğeniyor. baş roldeki richard armitage rolüne müthiş yakışmış.

    özellikle karlar düşer düşer düşer ben ağlarım iken,

    thorton'ın muhteşem ses tonuyla "look back! look back at me!"demesi..
    karoldum resmen. çok güzel sahneydi be!
    --- spoiler ---
30 entry daha
hesabın var mı? giriş yap