25 entry daha
  • şarkı the fame monster'daki şarkıları asla ezemez fakat öyle muhteşem reklamı yapıldı ki inanılmaz. aynı hold it against me gibi. bakalım neler başarmış;

    - itunes'a verildikten sadece 3 saat sonra zirveye ulaştı. bu bir rekor; önceden taylor swift'in sahip olduğu. britney ve hiam'ın 5 civarı sürmüştü.
    - şu anda 23 itunes store'unun 21'inde, yani 21 ülkede zirveye oturdu.

    şimdilik bu kadar. ama biliyorum ki klip ayrı derecede karmaşık ve merak uyandırıcı olacak, belki de şarkıyı ilginç kılacak. ondan sonra, gaga'mın bu en zayıf olan şarkısı - en muhteşem başarıyı sağlamış olduğu şarkı olarak tarihe geçecek.
    kesinlikle olacak bu. fan kitlesini artık sağlamlaştırdı.

    muhteşem reklamın devamı geliyor;
    - daha önceden herhangi bir - tekrar ediyorum - herhangi bir lady gaga şarkısı itunes'tan almışsanız eğer, size bu şarkıyı itunes'tan almanız için email geliyor. evet.
    - gaga ve menajeri albümü satmak için target adlı bir kurumla anlaşmış, ki bu kurum zamanında eşcinsel karşıtı bir politikacıya 150 bin dolar bağışta bulunduğu için boykot edilmiş bir kurum. yani, lady gaga ne bok yemeye çalışmış bu hareketiyle biraz anlayabiliyoruz.

    son düzeltme: *gaga 23 itunes store'unun 23'ünü de paramparça etti. http://gagadaily.com/…es-charts-with-born-this-way/
    *bu şarkının aslında remix olduğu, gerçek halinin grammy ödüllerinde paylaşılacağı konuşuluyor. bilmiyorum ne kadar doğru.
97 entry daha
hesabın var mı? giriş yap