16 entry daha
  • dün gibi hatırladığım, oturduğum sandalyeden havaya fırlayıp bugün cesaret edemeyeceğim kadar bağırdığım sevinci yaşatan goldür. o maçtan sonra 3 gün kısık sesle dolanmıştım zaten.

    bu golü, daha doğrusu bu galibiyeti bu kadar anlamlı yapan şeylerin başında tabiki beşiktaşın fener karşısında deplasmanda kalecisiz 10 kişi olması gelir. ama asıl unutulmaması gereken diğer bir nokta da o maçtaki hakem rezaletidir. maç boyunca bütün takdir haklarını ev sahibi takımdan yana kullanan, yanlış bir penaltı vererek fenere +1 gol hediye eden, yetmeyip haksız yere kaleciyi atan, o da yetmeyince maçın sonuna sekiz dakika ilave edip fenerin maçı kazanması için gerekli herşeyi yapan bir hakem vardı o gün sahada.

    işte beşiktaş deplasmanda kalecisiz 10 kişi olarak o gün bu golle sadece fenerbahçeyi değil, o hakemi de kadıköy'ün çimlerine gömmüştür.

    bir de çaresiz fenerbahçe taraftarlarının anelka'nın veya tuncay'ın attığı gollere sığınmaları var ki o da çok komik. arkadaşım deplasmanda + 10 kişi + kalecisiz diyoruz bak. iyi düşün.

    kabul etmek de büyüklüktür, unutma.

    edit: imla
18 entry daha
hesabın var mı? giriş yap