102 entry daha
  • zavallı kedi sahibinin bu garipliği, kedisi yüzünden meydana gelmiş olabilir.

    güya 2 sene önce kısırlaştırıp kurtulduğumuzu düşündüğüm zavallı kedimin azgınlığı bir türlü geçmek bilmiyor sözlük. kısırlaştırıldıktan bir süre sonra sürekli kızgınlık dönemine giren kediciki ameliyatı yapan veterinere tekrar götürdüğümde yok efendim kediyi açıp bakmaları gerektiğini, içinde hormon mormon kalmış olabileceğini söyledi. allahtan o gün yanımda ameliyat parası yoktu da zavallıyı bir daha o operasyonlardan geçirmedim. zaten eve geldikten sonra da kızgınlığı geçmişti. o yüzden tekrar operasyon fikri de tamamen çıktı aklımdan.

    ama gel gelelim şöyle bir sorun var. bu şırfıntı kızgınlık dönemlerinde neredeyse 23 saat hiç durmadan borazan gibi bir sesle evi inletirdi. tamam, şükürler olsun artık öyle yapmıyor ama şimdi de dönem dönem kızgınlığı had safhaya ulaşıyor ve kıl kıl bağırıyor akşamları evde dört dönüp. o sesin ne kadar rahatsız edici olduğunu kedi sahipleri iyi bilir. bileklerimi kesmek, kendimi parçalamak istemeye kadar götürüyor beni bu bağırmalar. velhasılı kelam, bu aşüfte yine bas bas evin içinde bağırırken bir gün bir şey keşfediverdim. hanımefendinin kalçalarına 5 dakika falan pat pat, çok sert olmadan vurunca susuyor. tabii ben o an işin vahametini anlamadım, "aa süpermiş" edasıyla her bağırdığında böyle yapıp en azından 1-2 saatlik susmasını sağladım.

    sonra sonra olayı çözdüm tabii. o kalçalara vuruşlar resmen bir handjobmuş a dostlar! normalde de elimizi kuyruk tarafına götürüp sevdiğimizde kıçını havaya kaldıran sapık bir kedim olduğu için huylanmıyordum başta ama bir baktım kedi bana resmen el muamelesi yaptırıyor. önce bas bas bağırmaya başlıyor. seviyorum ediyorum, kucağıma alıyorum, öpüyorum, oynatıyorum ama nafile. o yine bağırmaya devam ediyor. isteği belli çünkü. sonra geliyor yanıma, göbek möbek açıp beni etkilemeye çalışıyor. hadi sonra acıyıp başlıyorum kalçalarına vurmaya. kalçalarına vururken bu aşüfte bir sakinleşiyor, bir melek oluyor sormayın. ama bir süre sonra guruldama gibi sesler çıkarmaya başlıyor. resmen bana "ön sevişme faslı yetmedi mi hayvan!" diyor gibi geliyor. "kes kız sapık!" deyip itiyorum biraz kendimden uzağa. ondan sonra gelsin ısırmalar, gitsin parçalamalar. milletin vücudu şehvet morluklarıyla dolu, benim ellerim kollarım bu aşüftenin şehvet ısırıklarıyla dolu anasını satayım. o ısırıklardan sonra da başlıyor kendini temizlemeye. gusül abdesti alıp üstüne bir sigara yaksa tam olacak yani. ve son olarak da sakinleşiyor, ve güzel güzel uyumaya başlıyor bir süre.

    bir yandan "kızım, kızım" diye dolaştığım dişiye yaptığım yüzünden kendimi ensest gibi hissederken bir yandan da zoofili gibi hissetmem cabası mübarek. allahım neydi günahım?
528 entry daha
hesabın var mı? giriş yap