163 entry daha
  • eheh ellerinde kaliteölçerleriyle, niyetokuyucularıyla fun clupı gelince beynimden vurulmuşa dönmüştüm, cevab veremedim. ve çay taşıyarak (aha) elde ettiğim asistanlığım (ehe) ifşa edildi ki işte bunu yapmıcaktınız!!!111!1!!1!1

    ya bi de (bak burası ciddi) şu odtülülüğe (ya da boğaziçililiğe, bilkentliliğe, prinstınlılığa, harvırdlılığa) bu kadar anlam yüklemeyin arkadaşım. okul dediğin belli ortamları, belli imkanları sana sağlayan yer sonuçta, alırsın almazsın. akademik ortamda ya da iş hayatında belki işine yarar, avantaj sağlar, onun dışında odtülü olduğun/olmadığın için daha dürüst, daha fazla politik bilince sahip, daha anlayışlı, daha kaliteli, daha sosyal olmazsın, arkadaşların seni odtülü bu diye sevmez, kişiliğini odtü belirlemez. onlar başkaca mecralar. odtülü olan nice odunlar (ben) ya da üniversite bitirmemiş nice "kaliteli insan"lar (aynştayn :p) vardır, olur.

    konuyu dağıtmayalım arkadaşlar, konu ben değilim, konu ebedi yoldaş mimzi.
    mimziciğimin sürekli (ben 4 tane saydım) karanlık güçler tarafından göz altına alındığını artık anlatmaya gerek bile duymuyorum. ama hala hangi fraksiyona ait olduğu konusunda pek malumatımız yok (okumamış, atlamış da olabilirim, söylerseniz sevinirim). o yüzden izin verirse kendisini mimzy cephe olarak tek kişilik oluşum olarak değerlendireceğim.
    baskıcı rejim ve onun işbirlikçileri yüzünden gözaltına alındığı yetmiyormuş gibi bir de mimzi yoldaşı işinden etmişler bu sebeple. hem 99da superonlinedan (bkz: #20783222) hem de 2001de garanti teknolojiden (bkz: #19621887) :( ama yıldıramamışlar, yıldıramazlar (bkz: titre oligarşi mimzy cephe geliyor).

    durun burada bir hikaye anlatayım:
    büyük bir bankanın teknoloji firmasında 94 odtü mezunu genç bir mühendis insan kaynaklarına ayarı vere vere işe alınmıştır. ancak hain 2001 krizi yüzünden işinden olmuştur.
    işte bu mühendisin adı the last mimzy'dir (bkz: #14704671)

    gerçi nolcak yae, ha gözaltına alındığı için ha kriz nedeniyle çıkarılmış. ne farkeder ki?

    kahrolsun şirketler!
51 entry daha
hesabın var mı? giriş yap