89 entry daha
  • (bkz: #20713147)
    (bkz: #20727194)
    (bkz: #20733852)
    (bkz: #20899024)
    (bkz: #22097166)

    kendileri hakkında yazdığım entryler şu şekilde, bu entrylerden hangisine istinaden hakkımda suç duyurusunda bulundukları ise şu an itibari ile meçhul. işin üzücü tarafı asıl illagelliği yapan, araştırma görevlilerini full time çalıştırıp sigortalarını 250 lira maaş üzerinden yatıran, yöke gerçek olmayan listeleri yollayan bizzat bu üniversite iken, hakkında dava açılan ve polisler tarafından aranarak ifadeye çağrılan, bu gerçekleri herkesin görebilceği bir yerde yazan sıradan vatandaş oluyor.

    bu şekilde insanları korkutabileceğini, yıldırabileceğini zanneden ise bir üniversite!!!!!. gençlere özgür düşünceyi, doğruluğu, dürüstlüğü öğretmesi gereken bir kurum. asıl merak ettiğim bu şekilde davranarak, kendileri hakkında olumsuz hiç bir şeyin yazılmayacağını mı zannediyorlar. bugüne kadar bir çok hocamızı üniversiteden uzaklaştırıp, kaybettikleri davalar ile milyonlarca lira tazminata zaten mahkum olmuş bir kurum, hala kendi yanlışlarını görmek ve bu yanlışları düzeltmek yerine bu yanlışları dile getirenlere dava açma yolunu seçiyor.

    ben ve avukat arkadaşlarım cuma günü ifademi vermek üzere emniyete gideceğiz, ondan sonra ilgili olay savcılığa iletilecek, bir süreliğine de olsa dava sayesinde hakkınızda benim olumsuz bir entry girmemi engellemiş olacaksınız, peki ya sonra? herkesi mi susturacaksınız, herkes mi yaptıklarınızı görmezden gelecek, bu ülkede birileri her zaman gerçekleri söylemeye devam edecek bundan hiç bir şüphem yok, sizlerin de olmasın.
163 entry daha
hesabın var mı? giriş yap