10 entry daha
  • esmer bünyelere de kabus olabiliyormuş bittecrübe...

    yazıklar olsun sana güneş lekesi, yıkıl! kaybol hayatımdan! abi gözümün altında böyle garip bir leke, canı istediğinde, keyfi yettiğinde çıkıyor arzı endam ediyor, kayboluyor sonra. doktor bey, kendini doktor sanan bir götlek, lakaytça dinlediği ve sorularıma yarım ağız cevap verdiği için ne dediklerimi layıkıyla anladı, ne dediğinden ben bir şey anladım. bok gibi bir krem verdi, adı expigment, geceleri yatmadan sür dedi, aha şu sıpreyi de günese çıkmadan yüzüne yüzüne sık dedi.

    şerefsiz tutmuş en pahalısından vermiş, nasıl bir güneş yağı sıpreyiyse artık. eczacı kız "beyfendi bunu devlet ödemiyor" dediğinde o doktor götleğinin yediği küfürleri sanırım tahmin etmişsinizdir. ha bu veciz tamlamalardan, kafiyeli sövgülerden ilaçların hangisinin ödenip hangisinin ödenmeyeceğine ahkam kesen o hangi sikik kurumsa o da nasibini aldı tabii. lan bu tedavi değil mi? e tedaviyse nedir bu ayrımcılık! oldum olası alerjim var benim yapışık sıvışık şeylere, krem süremezdim elim yüzüm çatlardı iğrenç iğrenç. bunu mecbur sıkıyoruz yüzümüze, kremi mecbur sıvıyoruz yüzümüze. gölgeden gölgeden yürüyoruz, bir ümit...

    ı ıh olmadı. daha da kötüsü tam gözümün altında ince bir hat böyle kalıcı, belirgin iz peydahlandı. içimden bir his o kremden olduğunu söylüyor. nasıl canım sıkkın anlatamam.
48 entry daha
hesabın var mı? giriş yap