9 entry daha
  • önümüzdeki cuma tüm dinleyenleri ve dostlarıyla birlikte 2,5. yaş gününü kutlayacak olan sesli oluşum.

    basın bülteni de şöyle:

    nor radyo iki buçuk yaşında!

    nor radyo, 17 ocak 2009 günü, başta türkiyeli ermeniler olmak üzere anadolu coğrafyasında yaşayan tüm halkların kendilerini özgürce ifade edebilecekleri ve kültürlerini paylaşabilecekleri bir internet radyosu olarak yayın hayatına başladı. nor radyo, yayın hayatına başladıktan 2,5 yıl sonra 24 saatlik deneme yayınına da geçmeyi başardı.

    her türlü ırksal, etnik, cinsel ve sınıfsal ayrımcılığa ve ötekileştirmeye karşı barış, özgürlük, eşitlik, adalet ve kardeşlikten yana tavır alan, türkiye’de baskı gören halklar ve gruplar ile bir arada durmak ve birlikte üretmek de nor radyo’nun hedefleri arasında yer alıyor.

    nor radyo, olarak 2,5. yaş günümüzü siz dinleyicilerimizle ve nor radyo dostlarıyla beraber kutlamaktan mutluluk duyacağız 10 haziran 2011 cuma akşamı, eski cambaz'da (beyoğlu - istanbul) saat 21.00'de başlayacak etkinlikte, radyomuzun programcıları, nor radyo’da dinlemeye doyamadığınız parçaları sizler için çalacak. etkinliğin yayını ise radyomuzun sitesinden (www.norradyo.com) canlı olarak dinlenebilecek.

    “dünyanın bütün sesleri” nor radyo’nun 2,5’uncu yaş gününe hepiniz davetlisiniz.

    nor radyo

    --
39 entry daha
hesabın var mı? giriş yap