• tüm dünyadaki harry potter sitelerinde ilk defa olarak dün paylaşılan, ne olduğu herkeslerden sır gibi saklanan ama açıklaması yakın bir zaman içinde gelecek olan yeni bir harry potter oluşumu. yepyeni bir harry potter kitabı (hiç istemem açıkçası), uzun süredir beklenen harry potter ansiklopedisi, dünya üzerindeki bütün potter fanlarını bir araya getirecek devasa bir internet portalı veya world of warcraft tarzı devasa bir online bilgisayar oyunu olduğu yönünde çok çeşitli spekülasyonlar mevcut. bilinen tek şeyse, 2007 yılında piyasaya sürüleceği açıklanan 7. ve son harry potter kitabından bu yana duyurusu yapılacak en büyük harry potter olayıdır.

    http://www.twilightsource.com/…mg/pottermorebig.jpg

    yazar j.k. rowling'in youtube'daki duyuru sayfası şu anda açılmış durumda ve geri sayım yapıyor. tam olarak 6 gün 21 saat 23 dakika ve 30 saniye sonra rowling baklayı ağzından çıkaracak.

    http://www.youtube.com/…rm=tease-warner_bros-1x1-uk

    o zamana kadar ;

    www.secretstreetview.com

    linkinden, potter sitelerinde verilen koordinatları girerek yazarın sakladığı sırrı kendiniz çözmeye çalışabilirsiniz. en baştan 7 kitap olacağı açıklanan ve buna göre de yazılıp tamamlanan seriyi bokunu çıkartma pahasına 8. - 9. - 10. kitaplara götürecekleri yönünde bir açıklama olmadığı takdirde istediklerini yapabilirler. nasıl olsa harry potter'ın 2000'li yılların star wars'u olduğunu ve kitaplarıyla filmlerinin bittiği yerde bitmeyeceğini, daha uzuuuunnnn yıllar boyunca popüler kültürün bir parçası olarak hayatlarımızda yer edeceğini biliyoruz *
166 entry daha
hesabın var mı? giriş yap