6 entry daha
  • bütün sinirini sevgilisinden çıkaran lanet bir modeldir. bu modele en uygun örneklerden biri bizzat benim. bunu biliyorum. yıllardır bütün lanetliklerime katlanan eşsiz varlığın hala var olduğuna inanamıyorum. evet sözlük, inanılmaz sinirli bir bünyem var. bazen bir canavara dönüşüyorum. engel olamıyorum. norveçli bilim adamları küçük yaşta omur ilik zedelenmesi sonucu sinir sisteminin amı götü dağıtmış olmasına, türk doktorları yoğun stresli iş temposuna, annem uykusuzluğuma, babam oğlak burcu olmama, halam 'deli kazığı' yutmama bağlıyor; ama işin ilginci sinirden elimdeki her şeyi fizyolojik yapısına göre parçalarına ayırıyorken, sevdiceğimin gayet sakin bir şekilde bunları dinlemesi beni daha da kudurtuyor. nasıl bu kadar sakin olabiliyor?
    kendisiyle alakası olamayan şeylere bile sinirlensem ona kusuyorum nefretimi. hayır adam bir gün yüzü görmedi be. ona yanıyorum.
    kız arkadaşlarım 'elveda lenin onu üzersen seni affetmeyiz bu sefer' moduna geçtiler.
    ben ne yapıyorum bu adama diye düşünüyorum içten içe. ama beni bir şeyler yine sinir ediyor. yine kayıyorum başka taraflara.
    sözlük ağzım da bozuluyor. çok utanıyorum. insan hiç ayıp ayıp konuşur mu sevdiceğine? ben o sinirle dümdüz gidiyorum.
    yani kızmayın. yapı bu.
    huyum kurusun.
hesabın var mı? giriş yap