8 entry daha
  • film iyidir kötüdür onu tartışmayacağım ama filmin başındaki, uçakla (f18'di sanırım) roketten kaçtıkları sahne bugüne kadar izlediğim en güzel sahnelerden biridir. hatta daha iyisine denk gelmedim daha. ha illa ki vardır daha iyileri ama ben öyle deli gibi film izleyen biri olmadığım için bilmiyorum büyük ihtimalle. eğer "olm o da bir şey mi asıl sen şunu bir izle de sonra konuşalım" diyecek varsa mesajlarını bekliyorum. ne yalan söyleyeyim, arada hd versiyonunu açıp bu sahneyi izlerim. bir de iron man'in ilk filmindeki, uçaklardan kaçış sahnesi de favorilerim arasındadır.

    --- spoiler ---

    şu sahneden bahsediyorum. burada biraz kesmişler sahneyi nedense. zaten izlemeyen buradan izlemesin, yazık etmesin güzelim sahneye.

    http://www.youtube.com/watch?v=bksrehmx3xe

    --- spoiler ---

    evet savaş uçaklarını ve içinde savaş uçağı olan film, belgesel, vb. her şeyi severim. o yüzden de red tails'in fragmanını görünce (buradan izlenebilir) aklıma bu film geldi ve bu yazıyı yazdım. red tails de eğer amerikan propagandasını bir tarafa bırakırsak görsel açıdan tatmin edecek bir filme benziyor. sinemaya gider miyim bilmiyorum ama gitmesem de mutlaka hd olarak izleyeceğim ondan eminim.
12 entry daha
hesabın var mı? giriş yap