22 entry daha
  • ivy, kıllı bacaklarıyla kolej ortamlarında fink atan bir hatundur. etek boyu konusundaki tercihi sayesinde, “ben mevlana değilim, adam ol da gel” tarzı sikko tweetlerini takibe alan hatırı sayılır bir kitle edinmiştir. formspring sayfasındaysa “hiç arkadan verdin mi ehiekiki” minvalindeki soruları hem boş geçmeksizin yayımlamakta, hem de “hımmm, oldu canım” şeklinde umursamaz tavırlarla cevaplamaktadır.

    bir gün yolları, dikiş tutturamayan tüm film karakterleri gibi kendini çizime vermiş olan sylvie’yle kesişir. ne yazık ki sylvie yetenek açısından serdar ortaç’ın yaz yağmuru klibinde canlandırdığı ressamı aratmaktadır. okul çıkışı eve dönme yolları aradığı esnada sylvie’nin babasıyla tanışan ivy, bir şekilde onu da twitterdaki takipçi listesine eklemeyi kafasına koyar.

    poison ivy, aceleye getirilmiş hikayesiyle ortalama bir film; fakat usta işi görüntü yönetmeliğiyle oldukça iyi bir seyirlik. oyunculuklar hiç fena değil. hatta sorunlu karakterleri, filmin genelindeki karamsar hava ve belki biraz da baştaki köpek sahnesinin etkisiyle bana ginger snaps’i hatırlatıyor. harika müzikleri de cabası. kolpa erotik sahneleri uğruna parliament pazar gecesi sinemasını beklediğiniz günleri yad etmek için bile izlenebilir.
18 entry daha
hesabın var mı? giriş yap