54 entry daha
  • kirpi mi teflon tava mı çaydanlık mı belli olmayan tuhaf hayvan. ya çok komik, nedir o zırhlar filan allah aşkına? sanki ortaçağ şovalyesi paşam. olayın böcek yemek. karıncayiyenin var mı zırhı filan baksana? niye yani dünyada bütün canlılar edebiyle saldırılara göğüs germek üzere bekliyoken bunların zırhı var? bi de böcek yiyen bi canlı nihayetinde nasıl bir ekşın bekliyo ki hayatında zırhlara bürünmüş filan? hadi bunu geçtim, tespih böceğine ne oluyo? sürekli saldırılara göğüs geren hamamböceğinin bile uyduruk standart bir kitin tabakası var, o kadar.

    karıncayiyen gibi yeterince tuhaf bir canlı barındıran evren "niye daha fazla tuhaflaşmayalım" demiş bu weirdoyu atmış ortaya, sonra iyice psikopatlaşmış bal porsuğu gibi alemlerin psychosunu salmış çayıra, en son olarak da her şeyi boşverince tembel hayvanla kapanışı yapmış. hayvanlar aleminin bana göre en freek dörtlüsünden biri kısaca.

    komik filansın, suratın sevimli de, keşke olmasan. brr. karşıma çıksa üç gün kendime gelemem. niye varsın ki yani.. niye?
41 entry daha
hesabın var mı? giriş yap