103 entry daha
  • gavur yapıyor kardeşim.

    grafiklerinden tut, oyunda hiç konuşma geçmemesi, hiç bir müzik tınısının dahi duyulmaması. sadece beyaz ve siyah tonlarında yapılması bile son zamanlardaki içi boş oyun sektörüne ders niteliğindedir. yapın böyle oyunlar ciğerimizi yiğin ama bana ''cod 63 uberwar'' diye gelmeyin dötünüzü keserim.

    ayrıca bi parantez de bizim oyun yapımcılarına acayım, fırsat bulmuşken.
    sorsan bu denyolara '' abi bizde bütçe yok ea games değiliz nasıl yapak panpa.'' derler. e amın oğlu yapan 3 kuruşluk code bilgisiyle güzel bi nokta yakalayıp yapıyor işte paşalar gibi. baştan söyle: '' abi biz code yazmayı, oyun yapmayı biliyoz ama bizde zeka yok'' de anlayalım yüklenmeyelim boşu boşuna size.

    --- spoiler ---

    oyunun sonunda duvarı yıkıp sere serpe yere yıkıldıktan sonra bi kaç dakka oyun duruyor. '' laa noli, öldü mü garibim?'' filan derken ayağa kalkıyoruz. işte tam o esnada dedim ulan bu oyunun en başına tekrar gelmiş olmasın, ilk başlanılan noktaya. sikerim böle aşkın ızdırabını filan derken bi baktım yavıklısına koşuyor. gerçekten de aşk ızdırabıymış ama ben genede kendi sonumu daha çok beğendim. * *

    uyardılar efendim son kız yavuklusu değil, kız kardeşiymiş. bilgilendirenlere müteşekkirim.

    --- spoiler ---
238 entry daha
hesabın var mı? giriş yap