49 entry daha
  • giriş olarak, bu marvel'in hiçbir çizgi romanını oturup, okumadım. bunlarla tek alakam, fox kids zamanında yayınlanan spider man çizgi filmleri.

    ek olarak, hani ekşi sözlük bok atma timinin varlığını kabullenmiştik de, bu kadar cahil çukela ve araştırmayı bilmeyen tipler olduğunu bilmiyormuşuz.

    ama arkadaş, ben bile bu super kahraman hakkında bu kadar cahil iken, tutup da "cuneyt arkın'ın hölivüd tarzı, daha pahalisü" gibi mal cümleler sarfetmiyorum.

    bok atacağın kadar, az biraz araştırma yapsan, şu bilgiye rahatlıkla ulaşabilcektin;

    "the character first appeared in captain america comics no:1 (march 1941), from marvel comics' 1940s predecessor, timely comics"

    kaynak

    herifler bu romanı 1941'de yazmış lan. 70 küsur yıl önce yaratılmış bir süper kahraman için, "karizmasü hiüç yoükkk", "hiüç teknolojük değüüül" diyor herif. şaka gibi.

    hele bir de "ıüyyy, bir de kalkan kullanüyür. 2011 yılındakülere nası anlatücüksünüzz" diyen tipler yok mu, oy oy.

    lan mal herif, 2011 yılındasın ama, swat vb. tüm özel kuvvetler, hala o "daşşak" geçtiğin kalkanı kullanıyor;

    http://2.bp.blogspot.com/…mpti6uabmg/s400/swat2.jpg

    http://www.megaray.com/…162-swat-team-in-action.jpg

    vakti zamanında başından kalkamadığın counter-strike'da, bu "daşşak" geçtiğin aynı kalkanı kullanıp, "eheuheueheh vuramazsın küü, vuramazsın küüü" diyen insan başkası sanki.

    neyse. kısaca film hoş, çıtır, çerez. gidip oyle bir aksiyon filmini izlerken "şu sahnede vuruldu, obur sahnede aynı kolu kullanıyor" cümlesini kurabilecek kadar filmi izlemeyi bırakıp, bunlara dikkat eden bir pisikopat değilseniz, rahatlıkla izleyebilirsiniz.

    --- spoiler ---

    samuel l. jackson'ın her filmin sonuna koymaları gayet hoş.

    benim gibi the avengers filminden zerre haberi olmayan bir insanı bile, "lan bu herif diğer marvel filminde de gozukmustu. sanırsam bunlar birleşecek" şeklinde düşündürerek, otomatikman the avengers'e hazırlıyor.

    --- spoiler ---
70 entry daha
hesabın var mı? giriş yap