33 entry daha
  • yalan 1:bi kaç gün erken kalk bak. sonra hemen alışırsın, zor gelmez.
    gerçek 1: ilkolkulda 3 yıl, orta okulda 3 yıl, lisede 3 yıl, üniversitede (toplasak hemen hemen) 3 yıl boyunca her gün erken kalktım. toplamda 12 yıl erken kalkmışım. hala da kalkıyorum. ama alıştım mı? hayır, hala her sabah uyandığımda küfür ediyorum. 5 dakika fazla uyku için ruhumu şeytana satmaya hazırım!
    yalan 2: sabah erken kalkan daha zinde olur.
    gerçek 2: kalktıktan, kahvaltımı ettikten, giyinip süslendikten sonra evden çıkmak üzereyken bile, henüz uykum açılmadığından, hala yatağa geri dönme potansiyeline sahip oluyorum. hatta bazen ruhumu yatakta bırakıp, okula öyle gittiğime inanıyorum. ne zinde olması? öğle kahvemi içene kadar uykum var diye resmen ağlıyorum!
    yalan 3: erken kalkınca gün daha uzun oluyor, günün bölünmüyor.
    gerçek 3: ee ama ben erken kalkıcam diye erken yatmak zorunda kalıcam, o zaman gecem bölünmiycek mi?? ki ben geceleri daha zeki, üretken oluyorum belki? senin biyolojik saatin tavuk gibi erken yatıp, horoz gibi erken kalkmaya göre programlanmış olabilir. sen gündüzleri daha mutlu, çalışkan bir insan olabilirsin. ama belki benim genetik kodumda erken kalkmak yok! belki benim atalarım gece avlanıp, gündüz saklanıyolardı?

    velhasıl, ne yapsam ne etsem de erken kalkmaktan her zaman nefret ediyorum! geç yatmasına rağmen, kendiliğinden erken kalkabilen, buna ek olarak zinde ve mutlu olabilen insanlar!!! sizden daha çok nefret ediyorum!!! ( yazar burda kıskançlık duygusunu bastırmak için çirkefleşmiştir)
213 entry daha
hesabın var mı? giriş yap