6 entry daha
  • iki seçeneklidir ki ya bok yoluna gidersiniz ya da ölümünüze bir anlam katarsınız. bok yoluna gitme kısmı basit. aşkınızın karşılığı yoksa bok yoluna gitmiş olursunuz. verdiğiniz sevginin, değerin milyonda birini hissetmeyen biri için yok olursunuz. insanın başına gelecek en büyük felaketlerden biridir sanırım.

    anlam katma kısmı da kısmen değişken aslında ama başlamışken devam edelim. varoluşumuzdan beri insanlar doğup ölüyor. kimileri inançları gereği tekrardan doğacağını düşünüyor, kimisi çürükçüllere yem olacağını düşünüyor. kimisi belki de hiçbir şey düşünmüyor. ama sonuçta varılan ortak nokta belli, ölüm. karşılıklı duyulan aşka dair yaşanan ölüm bence başa gelebilecek en güzel ölüm şekillerinden biri. her ne kadar içinde bulunduğumuz yüzyılda bu tip ölümler genelde dizi ve filmlerde olsa da en azından insan düşünce sistemindeki böyle bir şeyin varlığı bile samimiyetin yok olmadığını göstermesi açısından çok iyi.

    şahsen verdiğim son nefesin belediye çukuru, kaza kurşunu, saçma bir kaza şeklinde vuku bulmasındansa bir aşk yüzünden gülümseyerek ölmek daha güzel. en azından bir sebebi vardır.
18 entry daha
hesabın var mı? giriş yap