4 entry daha
  • romantik dramlara onyargiyla yaklasan, duygusalliktan hazzetmeyen izleyiciler uzak dursun.. filmden de, entry'mden de...

    en baslari gene son derece klasik ve klise gibi baslasa da (onceki entrylerde de bahsedilmis, (bkz: 50 first dates) ), hikayenin ilerleyisi daha bir dogal. filmin en basinda gercek hikayeden esinildigi belirtiliyormus, ama ben bunu okumayip filmin sonunda farkedince biraz sok olmadim degil.
    o ana kadar da zaten hep 'benim basima gelseydi ne yapardim' mantigiyla izliyordum, son anda gercekten yasanmis oldugunu gormem beni etkiledi.

    cok buyuk beklentilere gidilmeyecek, ama hos vakit gecirten tarzda, klasik bir dram. ne aglatiyor, ne kahkaha attirtiyor. sevimli basrol oyunculariyla gulumseten cinsten..

    --- spoiler ---

    asik oldugun, beraber mutlu bir hayat kurdugun kadinin bir gun uyanip seni sokaktaki herhangi bir adamdan ayirt edememesi cok aci.
    bir de ustune hafizasinin en son hatirladigi yerden yasamaya devam etmesi, o zamanlar beraber oldugu sevgilisini gordugunde ona askla bakmasi, seni hice saymasi falan...

    --- spoiler ---
35 entry daha
hesabın var mı? giriş yap