7 entry daha
  • asıl adı "good christian belles" olan, abc'nin saçma sapan yayın politikasına kurban gitmesi olası vasat dizi. desperate housewives zaten son sezonundayken senin en yüksek rating'li dizisinin peşi sıra onu yayınlayacaklarına bunu yayınlasalar rating çok daha yüksek olurdu. şimdi daha ilk bölümden tehlike çanlarını çaldıran bir dizi var elimizde. neyse ki seneye gidecek desperate housewives yerine yeni bir hit ararken buna her halükarda bir sezon daha şans verilme olasılığı var.

    dizinin kendisi ise eğlenceli. ana karakterimiz biraz soğuk ve sevilmesi zor olsa da kasabanın diğer dilberleri ilginç kişilikleriyle açığı kapatıyorlar. kasabanın skandalları ve dinamikleri diziyi sırtlayacak olsa da merkezdeki ailemiz zaman zaman katlanılması zor bir portre çiziyorlar.

    dizinin ilk dakikalarında gerçekten korkunç oyunculuklar izlerken özellikle kristin chenoweth ortalamayı epey yükseltiyor. turnayı yine gözünden vuramamış olsa da kendisinin önlenemez bir ekran ışığı var. günü mutlaka gelecektir.

    dizinin müzikleri can sıkıyor. tamam dallas'ta geçiyor diye country müzik çalıyorsun da o da senin sahnelerinden duyguları etkileri çalıyor hızla. hiç olmamış.
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap