6 entry daha
  • vasat filmdir. zaman kaybı değil. izlense de olur, izlenmese de. izlenmemişse çok şey kaybedilmemiştir. daha iyi olabilirdi pek tabi. hatta daha iyiyi geçtim, iyi olabilirdi ama olmamış. şu haliyle romantik film sevenlere önerilir. tabi romantik olsun da ne olursa olsun diyenlere. onun dışında "sağlam romantik film hasretiyle yanıp tutuşanlar"ın uzak durması gereken bir film. bir blue valentine değil yani.
    finale çok hızlı bir şekilde gelinmiş. koştura koştura... olayları bu denli hızlı sarmaya ve zaten film çekilirken finalini bildiğimiz o finale hemencecik ulaşmaya gerek yoktu. çok uğraşmadan kotarmışlar filmi. yan karakterler her zamanki gibi derinliksiz, karton karakterler. olaylar gene her zamanki gibi klişe. filmin nasıl ilerleyeceği, karakterlerin o an ne söyleyecekleri biliniyor, seyirci senaristin bir adım değil on adım önünde.

    gene de rachel mcadams sayesinde sıkmadı film. sert bir yüze sahip olan ve daha çok aksiyon filmlerine yakışan(?) chaning tatum şaşırttı. müthiş oynamıyor, zaten senaryo müthiş oynamasına müsaade etmiyor, bunu gerektirmiyor ama bu tür filmlerde rol alabileceğini kanıtlamış oldu. gerçi daha önce dear john diye başka bir romantik film çekmiş, izlemediğim için orada nasıldı bilemiyorum ama burada fena değildi.
33 entry daha
hesabın var mı? giriş yap