2 entry daha
  • şakirtlerce salak salak eleştirilen pankart cümlesidir.

    ulan ciddi durumları -kaza, kalp krizi, kanser vs. gibi- bir kenara bıraktım; bağırsak enfeksiyonunu tedavi etmese altına sıça sıça dehidrasyondan geberip gideceksin hâlâ laf yetiştiriyorsun amına koyayım. yemin ediyorum zıvanadan çıkıyorum. şu dünyada bir öğretmenlik bir de doktorluk şaklabanların eline düşmemesi, değerinin yok edilmemesi gereken iki meslekti. öğretmenlik için artık çok geç, doktorlara da yapılanlar ortada...

    allah doktorlara sabır versin...

    kafayı toplayıp adam akıllı bir giri giremedim de ulan çıldırıcam ne bekliyor insanlar? can veren doktor mu olurmuş muş. sen onu iki kere kalbi duran adama, böbrek yetmezliği çeken diyaliz hastasına söyle bak nasıl dayak yiyorsun.

    hadi bak daha sakin bir anlatayım. şu yaşadığın hayatta islam inancına göre gönderilen son peygamber gönderildi ve artık bitti. aynı inancı paylaştığımızı düşünerek, bu inanca göre canı veren de allah'tır veren de, amenna. ama ne olacak sanıyorsun? kalbin durunca allah sana melek mi gönderecek sanıyorsun? ya da riskli doğan bebeğini küveze bir melek mi yatıracak? yaratıcın ve ruhunun tek sahibi allah olabilir. ama sana sağlığı bu dünyada allah, doktorlar eliyle dağıtıyor. işte sırf deve sidiğinde, at sikinde, bok böceğinde sıhhat arama diye var bu adamlar.

    ama...

    ne anlatıyorum amk? kime anlatıyorum?...
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap