34 entry daha
  • gerçekçi senaryoları sevmeyenlerin beğenmediği film ( drive da az laf yemedi bu yüzden. ). birisi bozuk kafada üç tane genç, özel güçlere sahip olsalardı eminim gidip insanları kurtarmazlar, kötülerle savaşmazlardı. ortalama olarak bu filmde anlatıldığı gibi olurdu. neden insanlar bilim-kurgu veya action filmlerinde illa senaryonun boku çıksın istiyorlar anlamıyorum.

    uçuk hayalleri olan ( özellikle gençler ) ve işin zıvanadan çıktığı senaryoları beklemeyenler 7.4'lük değil 8 puanlık filmdir. hareket isteyen, şaşırmak isteyen, senaryo, sanat isteyen yaşlanmış ciddi insanlar ve illa işin boku çıksın isteyen garip gruplar için anca 5 falan olur.

    bir de her gücü alanı melek sananlar, her gücü olanı cool süper kahramanlar sananlar var. onlar film izlemesinler, atlasınlar bir yerden.

    bitirmeden şöyle bir yeni senaryo yazayım garip gruba : x,y,z 3 genç küba'nın yarattığı nükleer bir patlamada mükemmel güçlere sahip olurlar. x çok düzgün, delikanlıdır, diğerleri karıya kıza giderler, alkol koko alırlar. sonra ordu bunları çağırır gelin savaşın diye. x kabul eder, diğer ikisi kabul etmez. küba'ya karşı savaşa giderler. delikanlı olan diğer ikisine karşı savaşır. y ve z, x'in kız arkadaşını kaçırırlar. y gidip ikisi ile kapışır, tam ölecekken kız arkadaşını görür, '' aman tanrım hemen ayağa kalkmalıyım '' der. y ile z yi dümdüz eder. amerika da bu arada küba'ya girer. hem amerika hem de x savaşı kazanırlar ve kahraman olurlar. yarın x uyandığında bir depodadır, televizyonda garip bir surat, '' seninle bir oyun oynayacağız '' der ve film biter.

    mutlu muyuz şimdi?
64 entry daha
hesabın var mı? giriş yap