226 entry daha
  • ne onunla, ne de onsuz.
    tam bir dişidir, en dişisidir, dipdişisidir.
    ayrıca dikkat çekmeyi çok severler, dolayısıyla ilgilenilmeyi de, ancak hiç ilgilenmezseniz de ilginizi çekmek için her türlü atraksiyonu yapar.
    haa sonuçta yine ağzınıza sıçar ama karşılığını aldıktan sonra kimin umrunda.
    ancak fazla hasar da verebilir ve kişiliğinizi bile kaybedebilirsiniz.

    %100 bir boğa kadını tarafından yazılmış olan dizeler sanırım en iyi anlatan tanım olacaktır.

    "date: thu, 20 nov 2003 10:21:32 +0200
    kendimi seviyorum ve bu hayatta en çok kendimle mutluyum. beni benden başka kimse mutlu edemez. ve bana benden başka kimse ben istemezsem zarar veremez. seninle konuşmak istediğim buydu. yani beni anlarsın biliyorum . o yüzden iyi oku bundan sonra yazdıklarımı. benim dibe vurduğumu sen biliyorsun. seninle bu konuda en son yaptığımız konuşmadan sonra o gece bir mucize oldu ve benim yeniden doğuşum gerçekleşti. evet garip gelebilir ama ben yeni bir karakterle uyandım o sabahtan sonra. ve o karaktere o zamandan beri çok alıştım. tamamen bu karakterin oturması içinde benim yalnız kalmam gerekiyor. hayatımda kimse olmaması kendi kendimi yeni karakterimi keşfe çıkmam için lazım. eskiyi bana çağrıştıracak kimse olmamalı hayatımda. eski erkek arkadaşlarım hatta buna önümüzdeki günlerde hayatıma girmeye çalışcak olanlar da dahil kimse ile görüşmek istemiyorum ve sana yaptığım bu açıklamayı onlara yapmıcam. sen iyi biri ve önemli biri olduğun için benim gözümde bu açıklmayı hakediyorsun. bu bir süreç benim bu karakterim tamamen oturduktan sonra hayatıma ancak birini sokabilirim ve neden bir çok karaktere sahip olduğumun cevabınıda buldum zaten, bunu bulduktan sonra herşey bu kadar değişti tek sebep bu güne kadar çok ilişki yaşamış olmam. her insan oturmamış karakterime bir karakter daha ekledi. ben o insanları üzerken aslında üzdüğüm ve kırdığımın kendim olduğunu şimdi anlıyorum. hiç bir erkek beni bırakmaz derken aslında ne kadar yanıldığımı gördüm. onlar beni değil benim içimde yarattıkları karakteri bırakamıyorlardı. kimse kendi meydana getirdiği kendine ait olan birşeyi tabikide bırakmak istemez. beni seven kimse olmamış aslında. çünkü benim kendime ait bir karakterim hiç olmamıştı bu zamana kadar. artık var. ve bundan sonra hayatıma çok ilerde biri girdiğinde beni sevecek. benim içimde oluşturduğu karakteri değil.
    sen çok iyi bir insansın. benim gözümde en iyi şeylere layıksın keşke doğru zamanda tanıma fırsatım olsaydı seni. o zaman bu kadar üzmezdim seni. herşey için özür dilerim. sana yaptığım haksızlıklar, bencillikler, sahtekarlıklar, aldatmalarım, kandırmalarım için... beni anladığına ve bendeki bu değişikliğe çok sevinceğini biliyorum. bu her ne kadar senin için zor bir şey olsada bunu anlayışla karşılayacaksın bunu biliyorum, çünkü sen beni her zaman çıkarsız sevdin. kimse beni çıkarı olmadan sevmedi. o yüzden bu açıklamayı da haketmiyorlar. arkadaşlarla toplanıldığı zaman sen olduğun da gelmek istemiyorum ama bu seni görmek istememden kaynaklanmıyor. seni görceğimde üzülmeyeceğimi de biliyorum. bu seni üzecek diye korkuyorum.

    artık biliyorum ki ben önemli biriyim bu hayatta ve ben kendime bunu göstermezsem kimse bana önemli olduğumu hissettirmez. beni anladığını biliyorum....

    dostum sevgilim herşeyim..."

    bu yazıdan sonra aslında çok değişen bir şey olmadı, yeni bir karakter değildi sadece biraz daha farklıydı. çuvaldızı başkasına batırmak için iğneyi kendine batırmaktan asla vazgeçmedi. sonrasında yaşanılanlar ve yazılar bir başka başlık altında başka bir entry olacak cinsten.

    bölüm 2 (bkz: #61193792)

    edit: bu mektuba ne cevap verdiğim soruldu hep;
    (bkz: #41275417)
1089 entry daha
hesabın var mı? giriş yap