35 entry daha
  • çok güzel bir belgesel.

    --- spoiler ---

    çok açık bir şekilde dünyaya yarışmak için geldiği belli birinin, para, siyaset, politika vs. için elbirliği ile engellenmesi, yıldırılmaya çalışılması ve mücadelesini görürsünüz.

    f1' e adım attığı anda yarış dışında nefret ettiği açık bir dünyaya düşmüştür ki bunu her hareketinde görmek mümkün. hesapçı bir adam olan alain prost'un hareketleri bir yere kadar anlaşılabilir lakin jean-marie balestrenin milliyetçilikten kaynaklı olduğunu düşündüğüm taraflı tutumu, senna'ya davranışları ve haksız cezalara tepkisiz kalması 'yan cebime koy' davranışları ile küfürü sonuna kadar hakeder. sonra pişman olmuştur belki ama iş işten geçti tabi.

    brezilya'da kazanmak için bozulan vites kutusuna rağmen 5 tur daha yarışıp zorlanmadan omuzları ve elleri kasılıp kalan, araçtan çıkamayan hatta kupayı bile kaldıramadığı kısımlar yetenek yanında tutkusunun da büyüklüğünü gösteriyor;

    http://www.youtube.com/…f9b8&nr=1&feature=endscreen

    ölümü çok pisi pisine olmuştur, prost'un sayesinde şampiyonluk kazandığı elektronik antipatinaj destekli araç, senna'nın williams'a geçtiği sene elektronik antipatinaj yasaklanınca çıkarılmış, araç saçma sapan bir hale dönmüştür, zaten filmde de var alakasız basit virajlarda spin atmalar, yoldan çıkmalar, kaza bağıra bağıra gelmiş yani.

    bi tek erik comas için yarışı bırakıp yardıma koşmasını en son creditte yazılar akarken koymuşlar çok güdük kalmış, ulan adam sıralama turunu bırakıyor üstelik hayatını tehlikeye atıyor onu da koysana geniş geniş erik coması da koy konuşsun.

    --- spoiler ---
77 entry daha
hesabın var mı? giriş yap