• gilmore girls dizisinin yaratıcısı amy sherman-palladino'nun yeni abc family dizisi. vegas'taki dansçılık kariyeriyle hiçbir yere varamayacağını anlayan michelle'in evlenerek küçük bir kasabaya yerleşip orada kendisine bir hayat kurmaya çabalaması anlatılıyor dizide.

    broadway yıldızı sutton foster'ın başrolde olduğu film, acayip ve bir o kadar muhteşem insan amy sherman'in kaleminden beklenecek kadar hızlı, tempolu ve komik. ayrıca yaratılmaya çalışılan benzeri küçük kasaba sıcaklığında tanıdık yüzlere de rastlıyoruz. gilmore girls'ün gypsy'sini görür görmez tanıdım mesela. kim bilir daha kimler karşımıza çıkacak. "seni bu hayattan çekip çıkaracağım," klişesini ilk on dakikada bırakıp dizinin asıl kısmına geçince gerçekten de eski günleri aratmayan, çok eğlenceli bir iş var elimizde. heyecanla devamını takip edeceğim. sutton foster elbette ki bir lauren graham değil, çünkü hiç kimse bir lauren graham değil; ama amy sherman'ın tarzını ve metnini iyi kavramış gibi duruyor. ses tonundaki yoruculuğa alıştıktan sonra izlemesi çok keyifli bir karakter sunuyor. dizinin dişe dokunur tek diğer karakteri, şimdilik, kelly bishop'un canlandırdığı fanny. emily gilmore'un aksine çok daha canlı, çok daha ateşli, çok daha cazibeli bir kadın fanny. kelly bishop oyunculuğunu ve dansçılığını konuşturarak son derece tipik bir kaynanayı son derece asil oynuyor.

    abc family dizisi olduğu için korkarak yaklaştım. amy sherman-palladino'ya gilmore girls'ü 6. sezon sonunda sıçıp bıraktığı için hala deli gibi kızgınım. ama kadın yazdı mı yazıyor, yapacak bir şey yok. çok eğlenceli, tam keyifle izlemelik bir dizi olmuş. ömrü uzun olsun.
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap