25 entry daha
  • kanzuk'un bir yere gideceği yok.
    ama bu tepkinin mutlaka sözlük imtiyaz sahipleri tarafından dikkate alınması gerektiğini düşünüyorum. bu haklı bir tepkidir; hem yazarların yazdıklarından başka sermayen olmayacak, hem de adamlara bir fiske vurup bütün hayvanlar eşittir ama domuzlar daha eşittir diyeceksin... olmadı.

    hakaret içermeyen ancak olumsuz ve hatta "bir firmanın ticari itibarını zedeleyebilecek" entryler bu sözlükte bir değil iki değil. hatta ve hatta sözlüğün asıl ekmek yediği şey her zaman, lafını sakınmadan çat çat iyiyi de kötüyü de söylemek dusturuyla yazılmış entryler olmuştur. orada burada sözlüğün markalaşmasının ve para kazanmaya başlamasının, ekşi sözlük tanrılarının ceplerini doldurmasının nedeni de budur.

    bu mesele çerçevesinde, sözlükte şu anda epic fail durumu vardır. ve eğer silinen entryye benzer entryler için bir temizliğe başlanacaksa, haksız yere ismi yerden yere vurulan sanatçılardan, işadamlarından, yazarlardan, gıda ve tekstilden tutun da her sektörde tüccardan başlayalım? sözlükten tüm negatif entryler silinsin, etraf çiçek gibi olsun. sözlükte ne yazılacaksa önce moderatörler onaylasın sonra online olsun mesela. bunun sözlükteki adı da, ben bilmem beyim bilir modu olsun. hatta hatta dur, çok güzel yazanlara da yıldızlı pekiyi verelim . padişahım çok yaşa, diye de bağıralım sonra.

    bu tepkiyle dalga geçenlere ise bir tek şey diyebilirim: sıra size de gelir. o zaman viyk viyyk diye bağırır çağırırsınız.
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap