492 entry daha
  • abartisiz soyluyorum hayatimda izledigim en berbat film. bir de bunu ingilizce izlemek icin fransa'ya gidecektik arabayla, sukur oyle bir salaklik yapmamisiz.

    anlatmakla bitecek degil aptalliklar filmdeki. oncelik, amina kodugumun robotu, ne sik oldugunu bilmedigin kayalarla oynayip kapi acmayi, elalemin ruyalarina girmeyi bilirsin, geminin hedefine vardigini anca gemi fren yapinca anlarsin. wifi kapali mi kalmis gemide pic, haber vermedi mi sana? porno indire indire kotani mi bitirdin yoksa?

    mikroskopla dna'ya bak bak iyi bak ne gorecen. ananin amini gorucen ben sana soyleyeyim. soyle dikkatlice bak. jj abrams nefretimsin.

    prometheus'u goreve gonderen yavsaklar. atmosferin ne oldugunu 10 isik yili oteden analiz edemediniz mi? illa icine mi girmeniz lazim. spektro falan yok mu boyle seyler. dna'ya da mikroskopla bakarsin sen tabii.

    her sike atlayan, cilgin bilim adami charlie. senin yapacagin isi, seni doktor yapan komiteyi sikeyim. yillarca calismissin, iki sene donuk vaziyette uzaylarda dolasmissin, sabaha ciksana gemiden itin oglu. biraksana biraz cevreyi tarasin aletler, iyice bir cozun ortami. lan beynini siktigim, gozun kanlanmis, bir seyler oynuyor, daha ne bok yemeye gorevlere cikiyorsun. embesil misin sen?

    shaw denen kari. sen nasil bir malsin ya? oncelikle senin olayin ne? arkeolog musun, minerolog musun, tarihci misin, nesin lan sen. yanci misin yoksa sadece. yanciligin doktorasini nerde yaptin? bak bak dna'ya mikroskopta bak ne kadar ilginc. uzayli kafasi buldun icine elektrot sok he. 30 ver aman ha 30'dan cok verme. 10 daha ver ya neyse. cok oldu lan patlattin kafayi. beynini siktigim ne anlarsin sen fizyolojiden, beyinden, norolojiden?

    biyolog gerizekali kardesim. kobra'ya benzeyen uzayli yaratik gorsen ilk yapacagin sey nasil olur de gel kucu kucu olur? arti sen ne boka yariyorsun anlamadim ki, ornekleri aliyolar dna'larina mikroskopta bakiyorlar, sen yoksun piyasada? biyoloji diyince, he iste yapiskan biseyler var, kolajen gibi bisey bu, he iste albino kobra var cok tatli. yarami cok tatli.

    agzina sictigimin prometheus'u. hard diskinde yer mi kalmamis, niye disarida mahsur kalan adamlarin telsiz konusmalarini kaydetmiyorsun? sd kart mi dolmus? telsiz konusmalarini kaydetmeyi yasaklayan lanet olasi federal yasalar mi var? boyle ekip de dusman basina, adamlar ne idugu belirsiz bir yerde mahsur kalmislar, kelleler cesetlerden gecilmiyor ortalik, herkes sikis herkes sokus pesinde, bir kisi de bakmiyor aga neler oluyor disarida diye.

    arti bir de seksist. ful otomatik ameliyathane yapmislar robotik, ama erkek cinsine kalibre edilmis. ulan isik yillari uzaga gemiyle gidiyorsunuz, david diye bi robot var insan gibi ortamda, ama ameliyat eden robot kadin kabul etmiyor. yapacaginiz isi sikeyim ya.

    ayrica elizabeth, o kadar dindar takiliyorsun, kurtaj ne ayak? ve hayir elizabeth, sen adamlarin niye fikir degistirdigini ogrenme istegini insan olmana bagliyorsun, ama tek sebep var gerizekali bir malsin ve öl lutfen.

    son sozum jj abrams, sen bence sadece hobi olarak siir yazmak icin eline kalem al. arti, kalem tutan elini sikeyim.

    aslinda su da var ki, akp 2089'da dunya'ya hukmederse tam boyle bir ekip yollar tubitak uzaya. tam bu ama aynen. sonuc da bu olur. aferim lan jj abrams, akp elestirisi yapmisin aslinda.

    edit: damen lindebokmus yazari la. ama neyse lost'u yazan dangalaklardan degil mi iste hep ayni. bir de devamini cekeceklermis, saka gibi. dna'ya teleskopla bakin bu sefer bence.
483 entry daha
hesabın var mı? giriş yap