69 entry daha
  • maçtan önce antalya bize ters geliyor, milli maclar sonrası lige dönüşte sorun yasıyoruz, mancester maci oncesi konsantrasyon sorunu yaşanabilir türü puan kaybını haklı gösterebilecek nedenler vardı ama beklenmedik kolaylıkta bir mac oldu. amrabat'in ayak seslerini önceki maclarda ve hazırlık maclarında duyuyorduk, patlaması bu maca nasip oldu. adamda allah vergisi bir yetenek var, cabukluguna mücadele gücünü de eklerse izlerken tadından yenmeyecek bir futbolcu olacak, daha mükemmel maclarını izleyeceğiz.
    umut bulut'un gol atmasına sevindim, bu adamın mücadelesinin, isteğinin golle ödüllendirilirmesi gerek, moral motivasyonuyla istim ustunde..

    gelelim burak yılmaz'a güzel kardesim oynuyorsun gol atıyorsun ama su iticiligini birak, su hep bana hep beni birak. tamam golcusun "golcüler bencil olur " sözünü abartmamak gerekir. amrabat sana bir seyler söylüyor katılırsın katılmazsın, o eller kollar hareketler milletin önünde takim arkadasinı ezme tavırları olmaz olmamalı, hele grande'nin olduğu yerde bu tür tavırlar sıkıntı olur. bugün isler iyi gol atmisin, takim farklı kazanmış ama papaz her zaman pilav yemez sıkıntılı zamanlarda takım arkadaslarından dostluk anlamında sıkıntı yasarsın!

    yekta form tutmaya başladı, yuzde yuzluk bir golde kaçırdı. bu sene bende varım diyor (!)
    mac icin hazırlık maci tadında geçtiğini söyleyebiliriz, mancester maci skor yönünden uc puan alınması moral acıdan iyi oldu.
    cris icin bu maçta da kendisine is düşmediğinden pek bir şey diyemiyecegim, insallah mancester macinda tecrubesini konusturur.
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap