125 entry daha
  • benim bildigim genelde "var mi guvenilir bi kadin" seklinde ese dosta sormakla bulunuyo. ya da size gelen temizlikci kadina sen gidebilir misin arkadasima dediginizde ben doluyum ama eltim var o gidiyo seklinde bi zincirle bulunuyo. özel sektorden gelenlerin anlayacagi sekilde soylemem gerekirse "referans"la ise aliniyolar yani. o yuzden test falan bana biraz csicilik oynamak gibi geliyo. dersin kadina su dolaplarin arkasini da bi temizlieyiver cok kirleniyo diye, o da temizler. he dersiniz, temizlemez o zaman "ihtar" cekersiniz. öyle testler mestler..hirsizlik olayina gelince, annanem hayvanin alacasi disinca, insanin alacasi icinde der hep. guvenilir sanarsin, calar. hatta guvenilir sanip borc para bile verirsin bi daha cikip gelmz (gercek hikaye bu, enistemin eski temizlikcisi, cok da guveniyodu, dolandirmis adami gitmis)

    böyle göz kalemi filan, hobi bulun annem kendinize, ziyan etmeyin bunlarla zamaninizi. calisan insanlarsiniz zaman degerli.

    bi de "kadin dedigin temizligini yapar" diyenlere sesleniyorum, elin ayagin yok mu ayi, kendine gelince ben erkekim diyosun, kadina gelince "eee yapacan" tabi. ataerkilliginize koyyim mudurum afedersin, modern zaman kirolari sizi.
210 entry daha
hesabın var mı? giriş yap