2 entry daha
  • 14 sene şampiyon olamamış takımın şike yapması başlığındaki 30 mayıs 1993 ankaragücü galatasaray maçını hatırlatarak yazdığı entry'si yüzünden cahil olmakla eleştirilen yazar.

    bir de diyor ki arkadaş; "ulan bilmiyorsan aç bir bak bakalım galatasaray'a tam da öyle bir skor mu gerekiyormuş yoksa 1-0 bile galatasaray'a yetiyormuymuş!!!11!!"

    ben de diyorum ki; ulan aynı anda oynanan iki maçta, hangi takıma hangi skorun yeteceğini nereden biliyorsun!?

    o sezonun son haftasında, beşiktaş ve galatasaray aynı gün aynı saatte maça çıkarlar. puanlar aynıdır, şampiyon averajla belirlenecektir. kime hangi skorun yeteceği maçtan önce belli olur mu? sen daha bunu anlamayacak kadar saf cahilsin, gelmiş ahkam kesiyorsun. git iyice araştır öyle gel.

    galatasaray, işini sağlama almak için atabileceği kadar gol atmalıydı ve de attı. senin google'dan aratıp skorlarına baktığın maçları ben canlı olarak izledim o yıllarda. bütün beşiktaşlılar da o sene bu skora tepki göstermişti. sana göre onlar da cahil di mi bebeğim?

    holiganlığınızı buralara, nick altına kadar taşımaya gerek yok. konuyu tartışmaya götü olan mesajını atar, cevabını alır.
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap