32 entry daha
  • oyunun çok büyük bir hayranı olarak birincisini bitirdiğimden beri last light'ın çıkmasını dört gözle bekliyordum. oyun çıktığı gün oynamaya başladım. sindire sindire oynadım, muadili olmadığından resmen bitmesin diye gözünün içine baktım. benim gibi korkudan ziyade gerilim tarzı oyun severlerin kesinlikle kaçırmaması gerekir. üstelik bu gerilimi atmosferi sayesinde yakaladığı için bulunmaz nimet şu sıralar. bu yüzden oynayacaklara ricam, lütfen gece oynayın ve gerilimi iliklerinizde hissetmek istiyorsanız sağlam bir kulaklık kullanın. gündüz oynayacaksanız hiç oynamayın, atmosferi piç etmeyin.

    oyunun atmosferi zaten çok çok sağlam, yanına bir de iyi senaryo gelince oyuncuyu iyice bağımlı hale getiriyor tabi bunda yazar glukhovsky'nin de payı oldukça büyük. bölüm tasarımları on numara, özellikle ilk oyundaki ' the library ' gibi bir oyun için fazla aşmış bir bölüme karşın bu oyunda da ' the church ' ve ' the bridge ' bölümleri mevcut. ikisi de bir library etmese de yine de gerilimi sonuna kadar hissettiren iki bölüm olmuş.

    son olarak diyeceğim tarzı sevenler affetmesinler. zaten bu tarzı sevenler oyunları ya remedy'den ya da 4a'dan bekler oldu. gelmişken oynayın, affetmeyin...
81 entry daha
hesabın var mı? giriş yap