40 entry daha
  • bu akşam büyük bir hevesle açtığım, başlarında oldukça sıkıldığım ama sonlarına doğru hafiften gerildiğim film. daha önceden çekilenini izlemedim ben bunun, o yüzden kıyaslama yapamıyorum. zaten hakkında çok yorum yapmayacağım. uzun uzun yazılıp çizilmiş, çok da güzel eleştirilmiş ama ben şunu söylemeye geldim: birincisi dediğim gibi pek bir numarası yok, nerede ne olacağını tahmin edebiliyorsunuz ve doğal olarak korkamıyorsunuz.
    --- spoiler ---

    bir de filmin kaç dakika sürdüğüne bakmamıştım hiç izlerken. klasik bir korku/gerilim filmine göre fazla hızlı başladı. mia birden sapıttı, olivia aniden öldü, natalie de kendini doğrayınca aha dedim iki erkek kalacak hayatta, film bitiyor. yanılmışım. birkaç olaydan sonra dedim ah yazık oldu eric de gitti, neyse david kaldı, duygusal müziği de verdiler bak bu sefer kesin bitiyor. arkadaş yine bitmedi. sonra mia kendine geldi, oley iki kardeş kurtuldu mutlu son derken david yalan oldu. tüm bunlardan sonra film bitti mi? hayır. mia'nın bol kan içerikli macerasını izledik giderayak. zaten natalie testereyi koluna daldırınca midem ağzıma gelip kendini dışarı atmaya yeltenmişti, bir de mia testereyle o psikopatın kafasını 88 parçaya bölünce aldım elime midemi oturttum kucağıma, filmin kalanını beraber izledik.
    lan niye duygusal müzik verip insanı umutlandırıyorsunuz madem daha olaylar kopacak? her neyse lafın kısası son 45 dakikası falan finaldi filmin. gelişmesi yoktu adeta. bir anda girdi ve uzun süre çıkamadı yani.
    --- spoiler ---
62 entry daha
hesabın var mı? giriş yap