9 entry daha
  • geçen hafta bir arkadaşımın başına gelen olay. arkadaşım beş ay önce bir adamla tanıştı ve bir süre birbirlerini tanıma süreci yaşadılar. facebook arkadaşlığı, instagram takipçiliği vs. adamımız hayatında biri olmadığına dair beylik laflar edip, kızımızı kendine inandırdı. bizimki güven duymaya başladığı sırada başka bir kız daha adamımızın hayatında belirdi ve hayatındaki kadın olduğunu söylemeye başladı. arkadaşım bu kızın kim olduğunu sorunca üniversiteden arkadaş olduklarını, dert ortağı vs olduklarını, kızı rahatsız edenlere karşı sevgili gibi takıldıklarını söylemiş.
    bizim arkadaş pek emin olamasa bile durumu incelemeye başlamış ama bu adam her şeye rağmen bizim arkadaşa aşk meşk lafları etmeye devam etmiş ama özel hayatının içine uzak tutmak için facebook sayfasını bizimkine kitlemiş. bu duruma da etkileniyorsun demiş, safımız inanmış. arada bizim arkadaşı eve çağırıp yatağa atmaya çalışmış bizimki bu tarz bir ilişkiye hazır olmadığını, henüz tanıma aşamasında olduğunu söyleyince adamımız araya mesafe koymuş ve bu hafta diğer kızla tatile çıkıp fotoğraflarını instagramda paylaşmış. arkadaş resmen şoka girdi.
    üzülse mi kurtulduğuna sevinse mi bilinmez bir ruh halinde dolaştı tüm hafta. meğer adamın bu kızla 8 yıllık ilişkisi mevcutmuş ve arada böyle genç kızları kandırıp yatağa atıyormuş ve bu durumdan vicdanen hiç etkilenmiyormuş.
    işte erkeklerin acımasızlığına bir örnek. hayat adil mi? kızımız bakire olup ilişkiye girmeye korktuğu için bedenen olaydan etkilenmedi ama uğradığı yat kullan at tipinde yaklaşım ne oluyor? işin kötüsü 8 yıldır yattığı ve ilk erkeği olmadığı kadına saygı duyarken...
    tiksiniyorum bu tip insan kılığındaki ayılardan. günah ya
205 entry daha
hesabın var mı? giriş yap