9 entry daha
  • o ney laaaan kadınlar kulübü gibi bir şey miiii, tepkisini verdim ben buna ilk duyduğumda. ama hayır değil.

    hemen her gün makyajını yapıyorsun, kremini sürüyorsun, yeni tarzlar deniyorsun, kullandığın ürünlerle ilgili belli bir fikrin oluşuyor elbette, sözlüğün de formatı belli, gelip format dahilinde bilgini paylaşıyor, kozmetik, bakım, kadın sağlığı konusunda bir veritabanı oluşturuyorsun. çok basit ve çok güzel!

    bunu anlayınca, haaa dedim, iyiymiş. hakikaten iyiymiş. sahibesinin de kadına dair hemen her konuda nasıl bir bilgi deryası olduğunu bildiğimden oldukça sevdim bu fikri. ekşisözlük'ün hızlı değişen ve kalabalık entry sayısı içinde, bulmanın pek de kolay olmadığı bazı bilgilerin, elimin altında, apayrı bir yerde toplanması çok hoşuma gitti. mesela yıllar boyu ojelerimle yaptığım saçmalıklara accent nail adının verildiğini süslü'den öğrendim, ihya oldum.

    yazarı da oldum tabi ki. henüz çok bir şey yazmadım, tembelim biraz. ama ilk adımı attım. neticede başlamak bitirmenin yarısıdır. entry dolacak oralar. aslında en başta biraz çekinmedim değil. çünkü tanıdığım birkaç yazarı, öyle profesyoneller ki kozmetik ürünleri konusunda, gözleri kapalı muhteviyatını sayabiliyorlar kullandıkları ürünlerin. yuh diyorum yer yer. daha önce hiç duymadığım markalar havada uçuşabiliyor. aaaa diyorum, böyle bir şey de varmış.

    çok güzel bir uğrak yeri vesselam. el birliğiyle daha da güzel yapacağız inşallah. bu kadar kadın gelmiş sözlüğe, herkes bir omuz verirse, uçar süslü uçar, tutamayız. tutmayalım da zaten.
264 entry daha
hesabın var mı? giriş yap